Useriøse nyheder

Useriøse nyheder

En gang imellem er det lige før man kan gå hen og blive helt deprimeret når man følger med i nyhederne, så jeg prøvede at finde en dansk hjemmeside med strand up comedy eller med skæve nyheder, men den eneste jeg fandt der havde lidt af det var http://www.fbi.dk/.

Ved et nyt forsøg på at finde useriøse danske websider, var jeg ikke helt overbevist om, at Google havde forstået mig rigtigt, for blandt søgeresultaterne var en side hvor Helge Sander udtalte sig og en reklame for Danske Bank.

The Onion
Går man efter udenlandske sider er der lettere finde noget og en side der springer i øjnene er The Onion, der ikke tager noget seriøst, sandsynligvis ikke engang sig  selv, for eller ville der ikke være nyheder som rygning får din søn til at virke feminin eller hvorfor travle katolske præster efterlyser skræmmende ritualer.
http://www.theonion.com/content/index

NewsBiscuit
Her tager man hellere ikke tingene så seriøst, for man finder historier om hvorfor politikere burde gå med halloween masker,og forslaget om at racister burde have et afgrænset område, hvor de kan stå og hælde vand ud af ørerne
http://www.newsbiscuit.com/

SportsPickle
Det her er en side der nok ville være helt utænkelig her i landet, for der bliver gjort grin med kendte sportsstjerner og deres sportsgren. Prøv at forstille jer det ramaskrig der ville komme, hvis man her i landet skrev at en kendt sportsstjerne i forbindelse med udgivelsen af en bog ville prøve crack, eller at tidligere sportsstjerner i rørende vendinger fortalte at de have benyttet ulovlige hjælpemidler under deres karriere, nemlig forskellige former for Cola.
http://www.sportspickle.com/

Naked News.
Der findes selvfølgelig også folk, der ikke vil have nyhederne pakket ind og i stedet foretrækker de nøgne nyheder. Selv om det indebær en høj risiko for forkølelse, ser det ikke ud til at man ved Naked News har problemer med at få ansatte. Til gengæld ser det ud til at folk der bliver interviewet har svært ved at holde øjenkontakt.
http://www.nakednews.com/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.