USB drev med 1 TB

USB drev med 1 TB

I den tid jeg har rodet med it, har Kingston altid været et firma, jeg har haft stor tillid til. Deres RAM til mine computere samt de USB nøgler de har belemret mig med, har 7 9 13 altid været stabile og uden fejl.

Firmaet har specialiseret sig inden for hukommelse til tidens teknologi, og det har de gjort i 25 år nu. Kingston er nu ude med en nyhed om en USB nøgle med plads til op til 1 TB, verdens største kapacitet på en USB nøgle til dato. Det handler om USB nøglen DataTraveler HyperX Predator USB 3.0, som kan fås en gang her i første kvartal af 2013. Den er dog allerede ude i en version, som desværre ”kun” har plads til 512 GB data.

Ud over at USB nøglen fra Kingston kan rumme en hel del, er den også ret hurtig. Den er selvfølgelig baseret på den hurtigste USB teknologi. Det betyder at den kan læse fra nøglen med en hastighed på 240 MB i sekundet, og hvis du skal gemme dine billeder eller musik på nøglen, gør den det med en hastighed på 160 MB i sekundet. Men en rummelighed på 1 TB kan du altså uden problemer overføre gigantiske ting og sager på sådan en nøgle. Det kunne for eksempel være en film i HD kvalitet, som fylder pænt meget.

USB nøglen er beskyttet af en fiks zink legering, som giver god kvalitet samtidig med at den er stødsikker samt pæn at kigge på. Den leveres med en speciel Kingston nøglering og en HyperX nøglekæde, og selv om den egner sig optimalt til USB 3.0, kan den sagtens bruges i computere med USB 2.0. Der ydes 5 års garanti på produktet og gratis support. Prisen kender jeg ikke.

Se mere på Kingstons hjemmeside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.