Universal oplader

Universal oplader

Targus gør det nemmere med ny universaloplader. Nu behøver du ikke længere at medbringe en masse opladere.

En, to, tre, mange. Dagens husholdning er i den grad afhængig af diverse opladere, når tidens moderne udstyr skal lades op: Mp3-afspillere, mobiltelefoner, digitale kameraer samt bærbare computere er et udpluk af apparater, som af og til skal have tilført strøm. Desværre er tiden ikke til en ensretning inden for den kategori af isenkram, og det er ensbetydende med en ordentlig stak opladere her, der og alle vegne. Og det er ikke altid en fornøjelse.

Den ene oplader efter den anden har samme tendenser som sokker i vaskemaskinen: de forsvinder. Desuden ligner mange af disse ladere hinanden, hvilket ofte medfører skuffede miner, når man lige troede at man havde fundet den rigtige lader. Nu er Targus på banen med en ganske genial opfindelse: en universaloplader, som magter det vi længe har sukket efter: at lade mange forskellige apparater op.

Dediceret smart
Targus er mest kendt for deres pc-tasker og –tilbehør, og med universalopladeren gætter jeg på en pæn salgssucces. Det er ingen hemmelighed, at jeg ofte er træt af at skulle slæbe strømforsyningen til min arbejds-pc frem og tilbage fra job til hjem. Dels er det bøvlet at bruge tid på at til- og frakoble strømforsyningen, og dels vejer den det samme som halvanden liter mælk. Ikke meget vil nogen sikkert mene, men hvis jeg kan slippe for den vægt, gør jeg det sågu. Og det gør jeg med opladeren Power4All fra Targus.

Systemet består af en strømforsyning og en række ”tips”, som hver især er i stand til at fylde strøm på mange forskellige elektroniske apparater. Det er decideret smart, hvis familien skal en tur i sommerhuset og ikke orker at slæbe diverse opladere med sig. Hvis man vælger den store pakke fra Targus, følger der desuden også en adapter med, som eksempelvis kan bruges i bilens cigarettænder. Targus har tidligere lanceret en række universal-opladere, som imidlertid krævede, at forbrugerne udover mærket også kendte computerens strømforbrug, men hvis din notebookmodel står på pakken, så passer opladeren.

Pris: 749 kroner for pakke uden biladapter. 1.049 kroner for den store pakke. Dertil 69 kroner pr ”tip”, hvis pakken ikke indeholder lige netop den tip du skal bruge.

www.targus.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.