Underskrift på din smartphone

Underskrift på din smartphone

Tænk hvis du kunne skrive vigtige dokumenter under på din smartphone. Det er jo således at man i mange tilfælde skal skrive under på gammeldags maner med kuglepen. Dette gælder for eksempel ansættelseskontrakter, tillægsaftaler, købskontrakter, stiftelsesdokumenter, forsikringsaftaler eller fuldmagter. Her skal der sættes en gyldig og lovlig signatur, og derfor nytter det ikke at man lige foretager nogle sidespring og ser stort på sikkerheden. Når det gælder disse dokumenter med juridisk gyldighed, er det nødvendigt at underskriften sættes på lovlig vis. Dette har været umuligt at gøre på din smartphone, men nu præsenterer firmaet Rovsing en løsning på udfordringen.

Denne digitale løsning kalder Rovsing for eSignatur. Der har været stor efterspørgsel på en løsning, der kan klares via smartphone, og nu er Rovsing altså på banen med eSignatur. Der er tale om en smart løsning, som er lige så juridisk bindende som hvis du underskriver med familiens fyldepen. eSignatur er modulopbygget, så løsningen matcher dine behov, og man frigører ressourcer i virksomheden, når underskrifter kan klares på lovlig vis via Rovsings løsning.

Der hersker ingen tvivl om at flere og flere opgaver løses på tablets og smartphones i fremtiden. Det er jo de mobile enheder der ligger og ulmer i vores lommer og tasker, og personligt er jeg egentlig ret træt af at man ikke kan ordne banksager og eboks i en browser på en mobil enhed. Her skal man installere en app for at det virker, hvilket burde kunne gøres meget mere fleksibelt. Det sker jo at man låner en tablet, og så er det træls at man ikke lige kan tjekke saldoen på bankkontoen, eller at man ikke kan overføre penge til fruens konto.

Tilføjelse: Fremover bliver NemID klar til mobiler og tablets, når NemID fremadrettet baserer sig på java-script og ikke Java fra Oracle, som anvendes i dag, og som ikke fungerer med mobiler og tablets.

www.esignatur.dk

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.