Udstyr til kontormedarbejderen

Udstyr til kontormedarbejderen

Plantronics er atter ude med nyt grej til kontormedarbejderen. Alle som sidder på et kontor ved, hvor slemt det kan være at bevare traditionen, hvis der enten er støj omkring én, eller hvis man har brug for en ledig hånd, mens man taler i telefon. Plantronics serverer her 4 nyheder, som nok skal tilfredsstille de fleste, som arbejder på kontor eller som er på farten.

Personligt har jeg det svært med støj, hvis jeg skal arbejde koncentreret på en undervisningslektion eller hvis jeg skal løse småkomplicerede udfordringer på en WordPress hjemmeside. Her er det helt rart at jeg evd hjælp af høretelefoner kan lukke al støj ude, mens jeg lytter til god musik via Spotify. Plantronics lancerer deres nye Blackwire 725, som er høretelefoner i gammeldags forstand, dog med mikrofon og støjreducering. Pris: omkring 1.400 kroner.

Headset til voksne mænd med træsko

Så er der også sådan en hørebøf, som voksne mænd med træsko ofte bærer når de handler ind i Kvickly. Du ved, sådan en ørestik bag det ene øre. Nu kan du købe Voyager Edge UC for omkring 1.300 kroner, og så får du et praktisk etui med. Hvis telefonen ringer, og du tager headsettet på, bliver røret automatisk løftet (hvis man kan sige sådan i 2015…).

Du kan også vælge at have en højttaler med mikrofon stående på bordet. Telefonen ringer, og i stedet for at du finde telefonen og trykke på det grønne rør, kan du blot trykke på højttaleren, hvorefter samtalen kan begynde. Calisto 610 er en såkaldt speaker phone med god kvalitet indbygget (siges det). Prisen ligger på cirka 750 kroner.

Endelig er der Clarity 340, som er intet mindre end en telefon! Denen telefon henvender sig til folk, som har problemer med syn, hørelse eller bevægelse. Forstærket lyd. Store knapper. Skarp skærm. Sådan en traditionel telefon koster omkring 1.150 kroner.

www.plantronics.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.