Udnyt fitness-abonnement med smartphone og app

Udnyt fitness-abonnement med smartphone og app

Bortset fra løb er fitness nok den motionsaktivitet som danskerne holder mest af og dyrker mest. Det er både noget de mærker hos landets fitness centre og hos Sportmaster, hvor de sender mere fitness-udstyr over disken end nogensinde før.

Et fitness-abonnement er ikke helt billigt og derfor er det også vigtigt, at du får det maksimale ud af dit medlemsskab. Der er mange eksempler på folk der tilmelder sig, kommer et par gange og så falder fra igen. Det er lidt spild af gode penge – og man bliver jo heller ikke ligefrem fit af at blive hjemme på sofaen.

Husk at installere app’en

De fleste af de større fitness-kæder har deres egen app. F.eks. kan man downloade Fitness Worlds’ app her.

Det er vigtigt at man husker at hente og bruge app’en, for det gør det meget nemmere at træne optimalt. Især er app’en glimrende når man skal booke hold. Man kan indstille den, så den husker hvilket center der er ens “hjemcenter” og så husker den det automatisk, men er du pludselig i en anden by, kan man sagtens fortælle app’en det.

Når man har valgt hvilket center man gerne vil træne i, kan man på app’en se en oversigt over de hold, der er tilgængelige på de enkelte dage, på det pågældende center. Herefter kan man booke direkte fra telefonen, lige som man også kan afbestille, samt få telefonen til at huske én på at man har en tid til aerobic, dance fit, eller hvad de nu ellers hedder.

Hav udstyret i orden

Da Nettips er en en it-side og ikke en sportsside, har vi naturligvis mest fokus på fitness centrenes apps og muligheder på hjemmesider, men alligevel skal vi lige nævne at det er vigtigt at man har udstyret i orden, hvis man vil have det optimale ud af sit medlemsskab af et af disse centre.

Dette betyder ikke at man nødvendigvis skal have det dyreste og smarteste tøj og sko, der findes på markedet. Det er mere et spørgsmål om at have de rette indendørssko og noget tøj, der er svedabsorberende. Husk også de gode høretelefoner og headsets – dem kan du ligeledes læse om her på Nettips.dk.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.