Udgivelse af din egen bog

Udgivelse af din egen bog

Har du en forfatter gem i maven? Har du tænkt tanken om udgivelse af din egen bog? Synes du det virker uoverskueligt, at skulle kontakte et forlag og gennemgå en lang række praktiske detaljer med forlaget, inden det overhovedet kan komme på tale at få bogen udgivet?

Så læs med her, for et dansk initiativ gør det nu muligt for forfattere på alle planer at få udgivet deres bøger. Initiativet er fyldt 1 år og hedder GoPublish. Her kan man få udgivet sine værker, og man bestemmer selv hvor produktiv man bestemmer sig for at være. Danske forfattere er i fuld gang, hvis man skal stole på en pressemeddelelse fra GoPublish. I hundredevis af forfattere har selvudgivet egne skriverier, og man bestemmer selv om de skal downloades gratis eller om de skal sælges i shoppen, på iBooks eller hos andre webshops, der sælger elektroniske bøger.

Og det er jo næsten for godt til at være sandt. Tænk at man kan få udgivelse af sin egen bog uden at skulle fedte for kritiske redaktører, og det endda i et tempo, der slår den gammeldags bogtrykskunst med flere mulehår. Vælger man løsningen med en rigtig bog, tager det lang tid, det er relativt svært og så koster det dyrt. Via GoPublish styrer forfatterne det hele selv, og de vælger selv hvilket format bogen skal udgives i, for eksempel pdf eller epub. Man kan også vælge udgivelse af bogen pr. Print on Demand, hvor antal bøger bestilles, trykkes og leveres til forfatteren, og så har man pludselig få udgivet sin egen rigtige bog i papirform.

Vælger man løsningen med at sælge bøgerne via GoPublish, tjener man selv 70% af indtægterne, mens GoPublish snupper resten. Har man fat i et godt socialt netværk og kan skabe interesse for bøgerne igennem eksempelvis Facebook, kan man score op til 85% af indtjeningen. Altså: du kan godt komme i gang med udgivelse af din egen bog 🙂

www.gopubli.sh

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.