Ubegrænset plads i skyen

Ubegrænset plads i skyen

Skyer bliver ofte forbundet med regn, men når det gælder om forhold i Cyberspace, er Skyen noget helt andet. Vi internetbrugere og virksomheder generelt er nemlig begyndt at bruge Skyen temmelig meget, når der foretages ting og sager ved computeren. Min post og kalender findes oppe i Cyberspace, og det samme er gældende for mange af mine billeder samt filer og mapper, der ligger lagret hos Dropbox. For nogen betyder det, at man løber tør for plads, og derfor kan det være rart med mere – måske ligefrem ubegrænset – plads i Skyen. Nu er producenten Qnap ude med et godt tilbud:ejerne af deres NAS-enheder kan nemlig veksle lokal harddiskplads ud med ubegrænset lagerplads i Skyen.

Det sker via tjenesten Symform, som for nyligt ”kun” tilbød 10 GB plads i Skyen. Denne plads kunne så bruges som plads til eksempelvis back-up af de data, man havde liggende på NASen. Med den ubegrænsede plads er der grund til at kippe med flaget, for dermed får sikkerhedskopiering den ekstra dimension, at skulle det gå galt på en af harddiskene i hjemmet, er der forhåbentlig skabt en sikkerhedskopi, der ligger trygt og godt via Qnap og Symform.

Via Symform sker der desuden en synkronisering med Googles online lagerplads-tilbud, det såkaldte Google Drive. Man kan gemme en pokkers masse filer på Google Drive, og med denne synkronisering sikrer man sig, at man har filerne liggende både på Google Drive og på Qnaps lagerplads i Skyen. Synkroniseringen foregår helt automatisk, hvis man ønsker det. Symform Storage Cloud er tilgængelig i alle Qnaps Turbo NAS-modeller med version 2.5.2 og derover.

www.qnap.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.