TV fra YouTube

TV fra YouTube

Google ser ud til at være interesseret i at kunne levere TV shows kort tid efter at de er blevet udsendt på TV, men hvis det skal gøres uden reklamer, så ser det ud til at det bliver mod betaling.

Hvis man er bosiddende i England er det allerede muligt at se flere reklamefinancerede shows via YouTube. Men hvis man vil til at gøre det muligt for alle brugere af YouTube at se serier eller shows via YouTube, så render Google nok ind i en del problemer med selskaberne der producere dem.

De fleste shows og serier bliver ofte solgt til andre lande, og det kunne jo gøre det vanskeligere at sælge dem,hvis brugere allerede har haft muligheden for at se dem via YouTube. Hvis det ender med at Google får strikket en aftale sammen, så regner de fleste med, at det nok bliver mod betaling og at der vil blive indført restriktioner for, hvilke lande de må vises i, da lokale selskaber nok ikke er interesseret i at folk kan se den dyrt indkøbte serie på YouTube ½ års tid før den vises på TV i det pågældende land.

Kommentar:
Det er allerede et irritationsmoment for folk, at der er restriktioner på hvilke musikvideoer folk kan se på YouTube, og bortset fra at man skal have en god internetforbindelse, bo i det rigtige land , så forventes det at man er villig til at betale for at se en redigeret udsendelse, og det er lidt optimistisk, for selv om man skal betale et mindre beløb, så kan det hurtigt løbe op. Hvis det til gengæld bliver en succes er der ingen der ved om Google får ”gode” ideer angående andet materiale på YouTube.

http://www.neowin.net/news/main/09/12/03/youtube-may-start-streaming-tv-shows-for-a-fee

http://mediamemo.allthingsd.com/20091201/is-youtube-ready-for-prime-time-google-wants-to-stream-tv-for-a-fee/?mod=ATD_search

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.