Turistattraktioner i Danmark

Turistattraktioner i Danmark

Nå, sommerferien står måske nok ikke lige for døren, men lidt feriemode kan man jo altid gå i. Derfor er hjemmesiden Topattraktioner.dk en spændende side at gå ombord i. Her finder du nemlig ideer og links til mange af de spændende turistattraktioner i Danmark. Og der er tale om hele Danmark, hvilket altså indbefatter Jylland, Fyn, Sjælland samt de danske øer. Og det er jo ikke så ringe endda, idet man altid har godt at hente lidt inspiration til de eftertragtede turistattraktioner i Danmark.

Som noget nyt forsøger hjemmesiden sig nu også med smarte apps til smartphones, så det bliver nemmere at holde styr på attraktionerne, uanset hvor man er i Danmark. Applikationen virker både til iPhone og Android, og der er tale om en gratis applikation. Tilværelsen skulle hermed blive lettere for de familier, som leder efter turistattraktioner, siger Morten H. Andersen, der er formand for Top Attraktioner.

Brug telefonens GPS
– Turisterne kan med applikationen hurtigt finde ud af, om det akvarium, zoo, museum eller forlystelsespark familien har talt om at besøge, rent faktisk har åbent og hvad det koster at komme ind, siger Morten Andersen.
Via det indbyggede Danmarkskort kan man hurtigt plotte sig videre i farten efter gode besøgssteder, og man kan naturligvis også benytte sig af telefonens indbyggede GPS. Herved får man en høflig rutevejledning, som guider dig frem til stedet. I applikationen kan du også læse om disse turistattraktioner, og flere af attraktionerne har lagt videoklip ind i applikationen. Applikationens kalender beretter også hvis der sker spændende arrangementer eller events.

Applikationen kan fås via hjemmesiden eller via din smartphones apps marked eller –store.

Top Attraktioner består af følgende 20 attraktioner:

 1. Nordsøen Oceanarium
 2. Fårup Sommerland
 3. Aalborg Zoo
 4. Jesperhus
 5. Hjerl Hede
 6. Randers Regnskov
 7. Djurs Sommerland
 8. Skandinavisk Dyrepark
 9. Ree Park – Ebeltoft Safari
 10. Fregatten Jylland
 11. Den Gamle By
 12. Tivoli Friheden
 13. AQUA Akvarium og Dyrepark
 14. GIVSKUD ZOO
 15. Fiskeri- og Søfartsmuseet
 16. Danfoss Universe
 17. Odense Zoo
 18. Egeskov Slot
 19. Vikingeskibsmuseet
 20. Arbejdermuseet

www.topattraktioner.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.