Trådløst tastatur til dit fjernsyn

Trådløst tastatur til dit fjernsyn

De nyere fladskærmsfjernsyn eller smart tv – eller hvad vi nu skal kalde nutidens fjernsyn i de danske stuer – giver tit mukighed for at koble fjernsynet til husets trådløse internetforbindelse. Med denne trådløse netforbindelse kan man altså surfe på nettet via fjernsynets indbyggede funktioner, og hvis man også har koblet Apple TV eller Chromecast til, er der fri adgang til flere tv tjenester via internettet. Desuden er det pludselig utroligt nemt at hente diverse fotos fra den bærbare computer over til stuens fladskærmsfjernsyn. Dette giver dog en gang imellem visse udfordringer når det handler om at navigere rundt på skærmen samt at skulle skrive tekst på fjernsynet. Fjernbetjeningen er nemlig ikke altid lige let at tage i anvendelse. Det er her at det nye trådløse tastatur fra Microsoft kunne være en løsning.

Tastaturet hedder All in One Media Keyboard, og dette fine tastatur fungerer som en slags avanceret fjernbetjening til stuens fjernsyn. Fidusen ved dette All in One Media Keyboard er blandt andet at du dels har alle tasterne lige ved hånden, som du plejer at have det ved de almindelige tastaturer, men All in One Media Keyboard har desuden indbygget en touch pad i højre del af tastaturet, hvor man ofte ser det numeriske tastatur. Lige netop denne del er temmelig praktisk, hvis man skal navigere rundt i fjernsynets fire kroge. Men fidusen ved denne touchpad er desuden også at det kan bruges på samme måde, som vi har vænnet os til det på tablets og smartphones: til at zoome ind og ud.

Dette sker ved at knibe fingrene sammen på touch pad’en, og det er jo efterhånden blevet standard på de fleste skærme, hvis man skal zoome ind på et billede. All in One Media Keyboard kobles til dit fjernsyn via en medfølgende trådløs USB adapter, som monteres i dit fjernsyns USB port. Tastaturet byder naturligvis også på genvejstaster, og så er det meget enkelt at skifte imellem musik, fotos, film og spillekonsol, hvis du ønsker det. All in One Media Keyboard er vandafvisende og koster lige omkring 400 kroner.

http://www.microsoft.com/hardware/da-dk/p/all-in-one-media-keyboard

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.