Trådløst stereoanlæg i stuen

Trådløst stereoanlæg i stuen

Hjemme lytter vi en del til musik. Radioen kører hver morgen, hvor friske værter på P3 fortæller historier og spiller musik til den store guldmedalje. Stuens stereoanlæg har indbygget cd-afspiller, så husets skiver kan få en tur igennem væltepeteren en gang imellem, og endelig sørger vores Sandberg AudioLink for, at musik fra Spotify på iPad’en kan sendes igennem æteren til stereoanlæggets højttalere. Nu er Sony ude med nye løsninger, der ser interessante ud. Her foregår det nemlig også trådløst fra ét apparat til et andet. Det trådløse stereoanlæg!

Der er tale om såkaldte fire højttalerdocks, som er produceret til Apples iPods, iPhones og iPads. Stereoanlægget er sat sammen på den måde, at du enten kan placere dit iApparat i et passende stik i højttaleren og derved lytte til musikken på traditionel vis, eller du kan streame musikken trådløst fra din smartphone, tablet eller pc via dit hjemmenetværk. Dette er eksempelvis helt genialt, hvis man lige holder en mindre fest, og lader gæsterne selv være DJ’s. Du kan desuden lytte til musikken fra iTunes via AirPlay. Skulle din gadget ikke kunne håndtere AirPlay, kan du i stedet streame musikken via Bluetooth.

Den største af de fire docking højttalere yder 200 watt og er produceret i børstet aluminium. Det ser faktisk ret delikat ud. Et afrundet kabinet skulle være godt for baslyden, og så er højttalerne beklædt med et materiale, der ikke forstyrrer lydgengivelsen. Siger Sony i en pressemeddelelse.
Den mindre model er velegnet til at have med på farten, hvis du har behov for den slags. 40 watt kan den give igen, og trods en beskeden størrelse skulle lyden være ok. Lad mig understrege at jeg ikke har lyttet til nogle af disse docking stations. De 4 modeller dukker op til marts og koster fra cirka 1.600 kroner til 4.900 kroner. Hvordan ser dit stereoanlæg ud i tiden?

http://www.sony.dk/product/mfi-ipod-speaker-docks

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.