Trådløse høretelefoner til fitness

Trådløse høretelefoner til fitness

Enhver, der nyder en omgang god træning på landevej eller i fitnesscenter ved, at ledninger fra høretelefoner er absolut yt. Når jeg entrer træningscentret i Dansk Fitness i Svendborg, skal jeg som regel lige bruge lidt tid på at sætte mine Sennheiser høretelefoner ordentligt, inden jeg for alvor går i gang. Min lille iPod på 4 GB indeholder den musik jeg skal bruge, og jeg er bare rigtig glad for mine høretelefoner. Det som generer mest er faktisk ledning fra høretelefon til MP3afspiller. Jabra, der er kendt for deres trådløse genialiteter, er ude med en ny version af deres Jabra Sport. Hermed er der åbnet op for trådløs adgang imellem afspiller og høretelefoner.

Jabra Sport Wireless+ er navnet på høretelefonerne, som blev brygget ud fra ønsker om at få fjernet de trælse ledninger samt at bevare den gode lyd. Desuden følger en række øredimser med, så du kan sætte høretelefonerne, så de sidder behageligt bag øret. Bassen skulle være god, og med jabraen bag øret misser du heller ikke et opkald, for den skal nok gøre opmærksom på et opkald, hvis din fætter ringer. Høretelefonerne er nemlig beregnet til smartphones, hvor der kobles med en omgang Bluetooth. Jabra Sport Wireless+ er testet efter militære standarder, så det kan tåle lidt af hvert. Den femdobbelte verdensmester i Ironman Craig ”Crowie” Alexander er meget tilfreds med Jabra Sport Wireless+:

– Jeg elsker Jabra Sport for den høje lydkvalitet, den sikre og behagelige pasform og for regn-, støv- og stødsikringen. Mest af alt ønsker jeg bare, at mit udstyr arbejder lige så hårdt som jeg selv – i sidste ende handler det om ydeevne, siger han.

Jabra Sport Wireless+ kan snart købes for 799 kroner, og så følger en voucher med, så du kan bruge Endomondo Premium 3 måneder helt gratis.

www.jabra.com

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.