Trådløse høretelefoner med lækker lyd

Trådløse høretelefoner med lækker lyd

Så sidder man her en søndag formiddag og skriver små indlæg til Nettips. Udenfor regner det, men heldigvis er kaffen dejlig varm og i baggrunden spiller musikken lystigt løs. I øjeblikket står en del af min musik på Sebastian Lind, en ung, talentfuld dansk musiker, som kan lidt af hvert. Jeg oplevede Sebastian Lind på Skarø festival 2013, og jeg anbefaler ham varmt. Nå, tilbage til hvad dette egentlig handler om. Lyden! Mens disse bogstaver printes ind på min skærm, spiller musikken igennem et sæt Bose pc højttalere. Jeg sætter nemlig pris på ok lyd. Og når jeg er på farten, har jeg i mange år været utroligt glad for mine Sennheiser høretelefoner. Nu er der kommet nye boller på suppen. Jeg er nemlig blevet superglad for trådløse høretelefoner fra Jabra. Disse trådløse høretelefoner hedder Jabra Rox Wireless, og er som navnet antyder helt uden ”snor”.

Prisen kan virke afskrækkende. Lige godt 1.000 kroner. Det er immervæk en klat penge, men når man tænker på hvor ofte vi bevæger os rundt med høretelefoner i ørerne, så er det vel det man kalder en god investering. For Jabra Rox Wireless er virkelig velspillende. De leveres i en solid kasse, hvor der følger lidt ekstra guf med i pakken. En lille stofpose til høretelefonerne, når de ikke er i brug. Ekstra earplugs i forskellige størrelser, så høretelefonerne matcher dine øregange. EarWings som monteres på nem vis, så høretelefonerne bliver siddende i ørerne, hvis du for eksempel løber en tur. Og naturligvis et medfølgende USB kabel, så du kan lade de trådløse høretelefoner op via din computer.

God lyd og pænt med ekstra udstyr

En af de ting, som jeg skal vænne mig til, er at placere høretelefonerne korrekt i ørerne, og så skal jeg også vænne mig til at man har noget siddende i øregangene. Mine ellers så elskede Sennheiser sidder ”udenpå” med bøjler, hvilket altid har været min favorit, når det handler om høretelefoner. Jeg er aldrig blevet helt dus med høretelefoner, der skal ind i ørerne, men med disse Jabra Rox Wireless er jeg ret sikker på, at vi nok skal finde hinanden. Trods en beskeden størrelse er de nemlig i stand til at spille pænt og nydeligt, når man har fået høretelefonerne placeret rigtigt i ørerne. Fyldig bas og ren lyd med en ikke-anstrengende diskant gør faktisk, at jeg flere aftener har taget Jabra Rox Wireless i ørerne, når familien er gået i seng. Hver gang bliver jeg imponeret over, at lyden er så god, som den er.

Det er relativt nemt at få Jabra Rox Wireless til at spille sammen med din smartphone, tablet eller computer, så længe du kender til at slå Bluetooth til på apparaterne. Ganske hurtigt finder de to parter hinanden, og så er der ellers budt op til dans med god lyd. Disse trådløse høretelefoner er støv- og vandafvisende, og med godt 5,5 timers spilletid har du batteri nok til The Wall, Sebastian Lind og en del numre med Kashmir, Coldplay og Mew. Du betjener Jabra Rox Wireless via en lille boks på nakkekablet, og når du er færdig med at bruge dem, klipser du højre og venstre høretelefon sammen via de indbyggede magneter. Herefter går Jabra Rox Wireless automatisk i strømbesparende tilstand.

www.jabra.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.