Trådløse høretelefoner fra Plantronics

Trådløse høretelefoner fra Plantronics

Musik er sundt for sjælen. I al fald min sjæl! Noget af det første jeg foretager mig, når jeg arbejder ved computeren er at sætte skub i Spotify og lytte til musik. Når jeg smutter en tur i Solo Fitness i Svendborg, har jeg altid høretelefonerne med. Enten lytter jeg til musik på min forældede iPod eller også ser jeg nyheder på TV2 News. Man kan sige at jeg i mange timer om dagen sætter pris på at få lidt ekstern lyd ind i øregangene. I mange år har jeg anvendt mine Sennheiser høretelefoner. Sennheiser er en virksomhed, der efter min mening skaber nogle rigtigt gode produkter, og hvis jeg skal lytte til musik, er det vigtigt at gengivelsen er så god som mulig. Livet er for kort til dårlige høretelefoner. Nu er jeg i færd med at afprøve nye høretelefoner. Plantronics står bag.

Der er tale om Plantronics BackBeat Go. De leveres i en eksklusiv æske, hvor der er kælet for detaljerne. Nogen vil sikkert rynke på panden over sådan en bemærkning, men jeg synes altså at det er stærkt, at Plantronics pakker deres produkter pænt og solidt ind. Alt virker særdeles indbydende, når du åbner æsken og høretelefonerne er sirligt placeret i æsken, så man ligefrem glæder sig til at komme i gang med at bruge dem. Under høretelefonerne ligger diverse kabler plus en lille fiks oplader pung, hvor du nemt og smart kan have høretelefonerne liggende i, mens du lader dem op i en form for ekstra batteri. BackBeat Go skal lades op, fordi de er trådløse!

God forbindelse i de trådløse høretelefoner

Jeg har altid haft en vis skepsis over for apparater, der er trådløse. Disse BackBeat Go trådløse høretelefoner kobler sig til din iPad, smartphone eller andet via Bluetooth, og jeg har tidligere oplevet at man ikke skulle gå mange meter, før forbindelsen mellem afspiller og høretelefoner gik sig en tur. Det var således også med en portion usikkerhed at jeg gik fra min smartphone med Spotify i ørerne. Telefonen lod jeg ligge på sofabordet, mens jeg gik en tur ud på terrassen. Denne mindre spadseretur på 10-12 meter gik helt uden problemer! Musikken spillede lystigt i mine ører, selv om min Samsung smartphone lå inden i huset.

Lydbilledet i BackBeat Go er faktisk temmelig godt. Personligt er jeg mest til de gammeldags hørebøffer, hvor du sætter selve høretelefonen uden på øret, ofte med en slags bøjle over hovedet. Disse BackBeat Go er earplugs, altså sådan nogle dippedutter, som skal proppes ind i ørerne i bedste ørepropstil. Og det er vel nok den største anke jeg kan komme i tanke om, hvis der skal falde lidt personligt malurt i bægeret. Jeg har et anstrengt forhold til sådanne earplugs, måske fordi at mine øregange fysiologisk ikke matcher nogle sådanne tingester… Dog skal det siges at disse BackBeat Go er relativt nemme at sætte korrekt i ørerne, og jeg fornemmer at de sidder godt, og at lyden dermed er så optimal som muligt. BackBeat Go er udstyret med en slags læderbetræk, så de er behagelige at have i ørerne.

Dejlig bevægelsesfrihed

BackBeat Go er desuden også en mikrofon, som du kan tage i brug, hvis du har koblet BackBeat Go til din smartphone. Mange af os kobler jo musikken til vores smartphone, når vi er på farten, og vi alle kender til besværet, hvis telefonen ringer, mens vi lytter til Coldplay eller andet godt. Så skal musikken bremses, høretelefonerne af og endelig kan samtalen begynde. Med BackBeat Go har du altså sublim lyd i ørerne, og skulle telefonen ringe, kan du med et enkelt klik på en bitte knap sætte musikken på standby, mens du bruger BackBeat Go som mikrofon. Volumeknapperne er måske lige små nok. Batteriet i BackBeat Go holder i øvrigt op til cirka 5 timers snak.

BackBeat Go er et attraktivt sæt trådløse høretelefoner med en fornuftig lyd, hvis de sættes rigtigt i ørerne. Det er dejligt at slippe for et ledningshelvede, når man lytter til musik eller ser en film på sin iPad, og den medfølgende opladerpung er praktisk at have i nødsituationer. Volumeknapperne er måske lige små nok, og man skal bestemt vænne sig til at have earplugs i ørerne, men når dette er sagt, synes jeg at Plantronics har skabt et vældig godt produkt til en pris á cirka 600 kroner. Der hersker ingen tvivl om at jeg er stortilhænger at trådløse produkter, og med disse BackBeat Go er jeg nu tilført lidt større mobilitet forstået på den måde, at jeg ikke længere er låst fast til en gadget i bogstaveligste forsatand, hvis jeg skal have god lyd i ørerne.

www.plantronics.com/us/product/backbeat-go

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.