Trådløse høretelefoner fra B&O

Trådløse høretelefoner fra B&O

Trådløse hovedtelefoner er en stor gave til folket. De tider, hvor irriterende ledninger ødelagde den musikalske oplevelse, er forbi. I dag er det muligt at hygge sig med musik uden at man er afhængig af en løshængende ledning i jakkelomme eller sofa.

Jeg har tidligere skrevet om de fedeste trådløse hovedtelefoner fra Plantronics. De hedder BackBeat Pro og er vældig lækre at bruge til musikalske udskejelser. Nu sender danke B&O et sæt trådløse hovedtelefoner på markedet. De hedder BeoPlay H7 og er altså seneste skud på stammen over B&Os høretelefoner.

BeoPlay H7 er som sagt trådløs, og denne høretefon har et genopladeligt batteri med op til 20 timers afspilningstid. Det er altså temmelig rart at man ikke konstant skal tænke over hvor nærmeste stikkontakt er, når de har været i brug 5-6 timer. En smart funktion gør, at hvis du en dag glemmer at slukke for hovedtelefonen, gør H7 det selv via en automatisk batterisparefunktion.

Pebret pris

Designet er flot – altså i bedste B&O stil, og komponenterne skulle være i top, hvis man stoler på en pressemeddelelse fra B&O. BeoPlay H7 har den velkendte Bang & Olufsen Signature Sound, som er tro mod musikere og musikkanaler, og du kan bruge hovedtelefonen trådløst eller med kabel. Ørepuder med hukommelsesskum og blødt lammeskind skærmer af for generende udenomsstøj.

Beoplay H/ kan naturligvis også bruges som headset til telefonopkald, og du styrer en del af showet via kopperne, som du har på ørerne. De skulle i øvrigt ændre udseende med tiden, således at patina bliver en del af din personlighed. Måske.

Prismæssigt er det traditionen tro ret pebret, når vi taler om B&O produkter. BeoPlay H7 koster lige omkring 3.300 kroner, men så kan du også få dem i 2 farver: Sort og natural. De kan snart købes i butikker landet over.

www.beoplay.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.