Trådløs højttaler fra JBL

Trådløs højttaler fra JBL

Lige siden mine teenageår i Ullerslev har god musik og god lyd stået mit hjerte nær. Rush var mit favoritband og for nyligt oplevede jeg dette fantastiske band i Vancouver, hvor de var/er på deres 40 års jubilæumstur. Jo, vi bliver alle ældre.

Well, god lyd er også et must, når man lytter til musik, og derfor var der mange mærker i spil i Ullerslev årene. Luxman var et af de brands som vi var mest vilde med. Senere kom Denon og Nad. JBL havde også en plads i vores hjerter, og JBL fortsætter med at lancere nye produkter.

JBL har for eksempel lige lanceret en spritny trådløs højttaler, som koster lige omkring 2.500 kroner. Det er en højttaler, hvor du slipper for ævl og bøvl med irriterende ledninger, hvis det er det du ønsker. Højttaleren hedder JBL Xtreme, og der er tale om en Bluetooth højttaler.

Det betyder at du kan koble din smartphone og højttaler sammen uden brug af ledninger. Alt foregår i luften via Bluetooth. Selv om JBL Xtreme ikke er ret stor, skulle den besidde en vis evne til at levere kraftfuld lyd. Dette sker via fire aktive elementer og to synlige baselementer. JBL Xtreme giver desuden mulighed for at tilslutte flere højttalere og derved måske forøge og forbedre oplevelsen.

Kan også bruges til telefonmøder

Det smarte ved denne enhed er at du kan koble op til 3 smartphones eller tablets op imod højttaleren. Det betyder at du kan sidde med gutterne og skiftes til at høre musik. I behøver derfor ikke at lade en iPad gå på omgang og skiftes til at vælge et stykke musik. I kan sidde hver især og udvælge musikstykker på jeres respektive smartphones eller tablets.

JBL Xtreme er en højttaler som skulle kunne tåle lidt af hvert. Lidt vand tager den ikke skade af, og den har en batterilevetid på op til 15 timer og to USB-porte. Det betyder at du kan koble din smartphone til højttaleren, som herefter lader din telefon op, mens du hører musik. En indbygget mikrofon gør den ligeledes velegnet til telefonmøder.

 

JBL Xtreme kan fås i 3 farver og er beskyttet af et gummikabinet, som tåler vand, vind og regn, og som også tåler en overfladevask. Højttaleren kommer på markedet i nær fremtid. Se mere på hjemmesiden.

 

http://dk.jbl.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.