To håndfulde gratis programmer

To håndfulde gratis programmer

Ja, efteråret er jo over os, så Nettips stamper lige ti friske programmer op af jorden. Du kender sikkert programmerne grueligt godt, så vi undlader at knytte for mange kommentarer til hvert enkelt. Dog kan vi godt røbe, at der er tale om kvalitet – og at der er tale om gratis programmer. Kommentarer herunder er velkomne – og vi skal nok komme med flere gode ideer. En anden dag.

www.apple.com/safari: Muligvis en killer. Apple lancerer deres egen browser, safari, men egner den sig til Windowsfolket? Og hvad emd Linuxinerne?

www.skype.com: En gammel kending, som lever en ok anonym tilværelse. Snak i telefon via din internetforbindelse og se dem du snakker med.

www.free-av.com: Gratis antivirus – det bliver man næppe helt træt af. Avira er et udmærket program, der passer på dine data-tingester.

www.malwarebytes.org: Pas også godt på malware. malwarebytes er en af mine personlige favoritter, og programmet hjælper ofte mig og netvennerne.

www.revouninstaller.com: Hvis du oplever problemer med at afinstallere programmer, så kan Revo sandsynligvis hjælpe dig.

www.foxitsoftware.com/pdf/reader: Du behøver ikke Acrobat til at læse dine PDF-filer. Foxit er et fulddygtigt alternativ.

www.videolan.org: VLC er et must på computeren, hvis man slås med underlige videoformater. VLC klarer de fleste af slagsen.

www.irfanview.com: De fleste billeder her på Nettips er beskåret og resizet ved hjælp af IrfanView. Jeg æææælsker det program.

www.cdburnerxp.se: Mangler du et gratis brænderprogram? Så prøv CD Burner.

www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html: Artiklens længste link går til CPU-Z, som giver dig fine informationer om din computer.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.