Tjek hjemmesiden i mobil version

Tjek hjemmesiden i mobil version

Nettips.dk har en noget trist hjemmeside. I al fald hvis hjemmesiden betragtes i en mobil browser. Og hvad menes der så med en mobil browser? Jo, her tænker jeg på den browser som bruges, når folk tjekker internettet på deres smartphones. Det bliver jo mere og mere populært at surfe en tur med ens smartphone, og personligt støder jeg dagligt ind i websites, der gør sig uheldigt: langsom loadtid, uheldige stykker grafik samt andet gejl kan gøre oplevelsen ulidelig. Derfor kan det være en god ide at tjekke hjemmesiden i en mobil version. Hvordan opfører hjemmesiden sig på en Android, en iPhone, en iPad eller Xoom?

På denne Mobitest kan du tjekke hvordan forskellige hjemmesider klarer sig i en uhøjtidelig test. Det gøres helt gratis, og du behøver ikke at registrere dig som bruger – herligt i en login-tid, hvor man snart skal registrere sig i hoved og ende for at læse en nyhed på en ungarsk hjemmeside…
Og det går smertefrit på denne testside: indtast adressen på hjemmesiden og vælg hvilken telefon eller mobilt styresystem, der skal prøves efter på. Resultatet for nærværende website var ikke så opløftende. Problematikken for Nettips er at design og opsætning gør det vanskeligt at skabe en mobil version. Jeg håber at I læsere kan tage til takke med en version via computer. Alternativt kan du trække vort RSS ind i din smartphone.

www.blaze.io/mobile/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.