Tjek al din mail i Gmail

Tjek al din mail i Gmail

Gmail, Googles gratis webmail, er efter min mening den stærkeste spiller på banen, hvis det handler om gratis e-mail til folket. Der ydes rigeligt med plads, og systemet virker uovertruffent med masser af faciliteter og funktioner. Desuden er hastigheden på post-systemet aldeles godkendt. Jo, Google har den bedste webmail i øjeblikket. En af de ting jeg er meget glad for i Gmail, er muligheden for at tjekke eksterne mailkonti. Det er nemlig sådan, at mange mennesker i dag har mere end én mailadresse, og derfor er det praktisk at man kan tjekke hele molevitten via Gmail. Og det er relativt simpelt at sætte op.

Først og fremmest skal du have dine login informationer klar. Enhver mailadresse har brug for et brugernavn og en  adgangskode, og derudover skal du kender informationer på serveren. Her er det især Pop3 og SMTP du skal kende lidt til. Men prøv at se hvor let det er at sætte en ekstern mailkonto op i Gmail:

  1. Log ind på din Gmail
  2. Klik Indstillinger øverst til højre
  3. Klik Konti og import øverst
  4. Klik på knappen Tilføj POP3-e-mail-konto

Så starter en guide op, hvor du skal fodre Gmail med en række informationer:

  1. Indtast navnet på den valgte mailadresse
  2. Klik Næste trin
  3. Indtast nu brugernavn, adgangskode samt POP-server. De fleste kan lade Port 110 stå.
  4. Sæt herefter flueben ud for de ønskede indstillinger

Nu vil guiden forsøge at skabe forbindelse til din mailserver. Hvis du har angivet de korrekte oplysninger, vil du fremover kunne tjekke din mailkonto direkte i Gmail.

www.gmail.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.