Tips til Google Task

Tips til Google Task

Eftersom jeg er Googleman, anvender jeg naturligvis både firmaets Gmail, deres online fotoservice på Picasa samt deres kalender. Med stor fornøjelse. Især mail og kalender virker uovertruffent, og da jeg samtidig ejer en LG Optimus 2X med Googles Android installeret, er Googles tilbud perfekte for mig. Et af de tilbud fra Google, som jeg endnu ikke er blevet helt fortrolig med, er deres Task, altså Opgaver. Dette Opgave tilbud er værd at bruge lidt ekstra tid på, for det bliver måske nemmere for dig at holde styr på dine daglige gøremål.

Amerikanske PC World bringer en artikel hvor læserne får gode tips og tricks til Google Opgaver. En af grundene til at Opgaver er overset, tror jeg skyldes servicens uanseelige udseende. Opgaver er faktisk møghamrende kedelig, men bag det anonyme ydre gemmer sig spændende muligheder. Lad os se på nogle af disse fine tilbud i Google Opgaver.

Pop up
Udgangspunktet for Opgaver er jo, at hvis du klikker på Opgaver i din Gmails venstremenu, vil Opgavelisten åbnes nederst til højre i skærmbilledet. Hvis du derimod ønsker at åbne dine Opgaver som et selvstændigt vindue på skærmen, da prøv at klikke på pilen, der peger skråt opad mod højre. Herved vil dine Opgaver åbnes i et nyt vindue. Alle funktioner hørende til Opgaver følger med.

Flere lister
Som udgangspunkt får du én Opgaveliste forærende hos Gmail, men du kan sagtens åbne flere lister, så du eksempelvis kan oprette lister med navne som Arbejde, Fritid, Familie og så videre. Klik nederst til højre på knappen med tre prikker og en pil. Her kan du oprette, omdøbe og slette lister.

Redigere en Opgave
Hvis du har oprettet en Opgave som du ønsker at ændre eller blot redigere i, er dette også muligt. Find den ønskede Opgave på listen og klik på den lille ”Større end”-pil til højre for Opgavens overskrift.

Artiklen indeholder flere tips til Opgaver, og man kan sågar hente en applikation til Android smartphones, hvor man får integreret sine personlige Opgaver på den bitte telefon. Applikationen hedder GTasks.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.