Tinderbox – med 25 % rabat!

Tinderbox – med 25 % rabat!

Tinderbox har lavet et billetlink, hvor venner kan købe billetter med 25% rabat. Men i realiteten er linket åbent for alle. Nettips har opsporet en side, der forklarer hvordan alle kan få rabatten og giver hermed tippet videre til dig.

Men først: I går fik jeg en meddelelse om at kusine Dawn havde modtaget billetter til en Rush koncert, som sønnike og jeg oplever til sommer. Men til sommer er der også en række spændende koncerter rundt omkring i Danmark.

Roskilde festival! I disse sekunder lytter jeg til The War on Drugs som er mit ubestridte favoritband i øjeblikket. Det er edermame godt, skal jeg bare lige hilse at sige. Tjek dette videoklip ud på Youtube. Elsker det!

Og så er der Tinderbox. Den labre festival i Odense, som finder sted lige om lidt. Tinderbox har skrabet en række lækre og fede navne sammen, som nok skal få folk ud at danske og spille luftguitar!

Nettips har som sagt fundet en website på nettet, hvor du kan få 25 % rabat på billetter til Tinderbox. Inden du får linket, skal du lige vide, at selveste Robbie Williams spiller.

Hvem spiller ellers? Jo, det gør Prodigy, som plejer at skyde den for vildt af! Og svenske Kent, som jeg også er ret begejstret for. Og danske Mø. og DAD.

Nå, vi skal til linket, der giver dig 25 procent rabat på billetter til Tinderbox. Ses vi derinde?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.