The Sims Medieval

The Sims Medieval

Igennem nogle år har The Sims været et mastodont hit blandt børn og unge, som sætter pris på gode computerspil. Simmernes univers har budt på mange specielle oplevelser, og som tiden er gået, er massevis af tillægspakker landet på diverse gaveborde ved festlige lejligheder. Nu er The Sims ude med en ny version, som går markant andre veje end tidligere. I stedet for at fokusere på husdyr, fest, farver og arbejdsliv, satser The Sims nu på, at vi ønsker at gå tilbage i tiden med vores trofaste simmere.

Det sker i spillet The Sims Medieval, hvor vi rejser tilbage til middelalderen i samvær med vaskeægte helte, som vi kender dem fra alskens eventyr. Kongeriger, missioner og drabelige dueller kan blive en del af din virkelighed, når du styrer dit Sims univers på skærmen. Som altid sker det med en gran af humor undervejs, og det kommer til udtryk når du mænger dig med konger og dronninger, riddere og troldmænd, smede og barder samt mange andre spændende personager.

Kvaksalver og klapsalver
– Middelalderen var en tid fyldt med intriger, legender og spænding. Det er den helt perfekte baggrund for en helt ny serie fra The Sims-studiet med den uendelige række af historier, man kan fortælle. The Sims Medieval giver spillerne en helt ny måde at opleve The Sims på, som vi håber vores fans vil glæde sig over og som indeholder spiloplevelser, der vil appellere til strategi- og rollespilsfans, når de bl.a. får chancen for at styre et helt kongerige og kaste sig ud i den missions-baserede spilopbygning, siger Scott Evans, leder af The Sims-studiet hos EA.

Det handler om at danne en stor middelalderlig verden, hvor det naturligvis handler om at søge lykke. Men det handler også om at hjælpe de syge og de ulykkelige. Med de rette kvaksalvermetoder står du måske tilbage som den store helt. Dette sker måske også i en ridderturnering. Bliver du den store vinder af både klapsalver og skønne ungmøers hjerter? The Sims Medieval udkommer til pc og Mac.

www.thesimsmedieval.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.