Telefon oplader fra Sony

Telefon oplader fra Sony

Hvis du ofte er på farten med en smartphone i lommen, kender du utvivlsomt til problematikken med batterier, der løber løbsk. Selv om du næsten fornemmer at du lige har hevet telefonen ud af opladerstikket, kan du mærke at strømmen ligefrem bliver suget ud af apparatet. Altså, bedst som du troede at den labre iPhone eller Android var fyldt op med strøm, skal den lades op igen. Det er irriterende, for så skal man jo finde en stikkontakt, og de hænger som bekendt ikke på træerne. Derfor kan denne telefon oplader fra Sony være et bud på en smart løsning.


Eller rettere: denne telefon oplader fra Sony optræder i to udgaver, der koster 189 kroner og 379 kroner. Og hvad får du så for pengene? Den billige oplader kan hjælpe dig med en fuld opladning én gang, mens løsningen til 379 kroner kan lade din telefon op to gange. Herefter skal begge telefon opladere selv lades fuldt op, før de kan hjælpe dig med strøm igen. Forestil dig du sidder i ødemarken med BS Christiansen, og I så pludselig får lyst til en pizza. Pokkers. Ikke mere batteri på mobilos. Det er ikke længere et problem, idet du trækker opladeren op af rygsækken og forbinder opladeren til din telefon med det medfølgende mikro-USB-kabel eller smartphonens eget kabel.


4 LED indikatorer på opladeren fortæller løbende om batteriniveauet, og dermed har du hele tiden en fornemmelse af, hvor meget mere opladning du kan hive ud af opladeren, inden den selv skal lades op igen. Dette gøres i en almindelig stikkontakt via en medfølgende adapter. Samlet set er løsningen ikke større, end du kan have den med på farten. Måske en oplagt julegaveide?


www.sony.dk/product/bat-usb-portable-power-supply

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.