Teknologi i 2012

Teknologi i 2012

Verizon har udsendt en pressemeddelelse, hvor de forsøger at løfte sløret for nogle af de store teknologi tjenester vi kan forvente boomer i 2012 – altså når det gælder for verdensomspændende virksomheder samt offentlige organisationer. Når det handler om fremtiden, er Nettips naturligvis med. Vi elsker spåkugler og den slags ting. Hvis du ikke ved hvad eller hvem Verizon er, bør du lige informeres om, at firmaet er bosiddende i USA og lever af at levere bredbånd samt andre trådløse og forbundne kommunikationsydelser til konsumentmarkedet, erhvervslivet, det offentlige og grossister. Der er cirka 196.000 medarbejdere i firmaet, så det er et pænt stort foretagende. Nå, her får læserne et udpluk af de ting, som Verizon tror bliver stort i 2012.

Cloud
Cloud bliver stort i 2012. Ligesom det blev spået stort for 2011. Verizon nævner fordele for virksomhederne, bl.a. besparelser og effektivitet. Og det kipper vi med flaget for. Jeg elsker Dropbox og Picasas billedopbevaring. Samt alle de andre skyer, der er i miles omkreds. Bare der ikke er sne gemt i dem.

Den sociale virksomhed
Uhadada. Der kan godt være dynamit forbundet med ordet Socialt. Alle tænker på facebook og Twitter, som de store djævle på nettet, men her mener Verizon at den sociale virksomhed vil udnytte de muligheder som teknologien byder på. ”En medarbejderstyrke, på tværs af forskellige generationer, vil tage ny teknologi til sig og gøre arbejdet til et grænseløst område, hvor arbejdet i høj grad er en aktivitet, der ikke er forankret i forhold til en konkret fysisk placering”.

Video
Og så skal man ikke glemme video, som måske bliver årets store sællert fordi vi har fået højhastighed på computeren. Video kan derfor både bruges på computere, tabletter og smartphones.

Energivenlig it
Energieffektivitet, navnlig reduktion af CO2-udslip, vil være en afgørende faktor for mange virksomheder. I 2012 vil virksomhederne benytte sig af offentlig-private partnerskaber til at investere i alt fra mere effektiv belysning over energieffektive varmeventilations- og klimaanlæg til installation af energieffektive teknologier.

Læs mere på www.verizon.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.