Tegn med Sketchfu

Tegn med Sketchfu

SketchfuDer er mange muligheder for at vise omverdenen hvem man er, de fleste bruger FaceBook, Twitter eller YouTube. Hvis du kan lide at tegne og måske endda er god til det så kunne det måske være en ide at besøge Sketchfu.

Du bliver mødt med en lille velkomsttegning og så er det egentlig bare med at komme i gang med at tegne, for du behøver ikke at downloade noget som helst. Du bruger musen og der er  6 forskellige størrelser på den streg du kan lave og der er et utal af farver at vælge imellem, så det er egentlig kun op til dig hvad du vil tegne.

Regler.
Du behøver ikke at være medlem for at benytte programmet, det er kun hvis du vil uploade tegningen du skal være medlem. Som medlem har du ligeledes mulighed for at kommentere andres tegninger, og hvis andre medlemmer har givet tilladelse til det, kan du benytte deres tegninger og give dem dit personlige præg.

Det er ikke tilladt at uploade racistiske, pornografiske eller andre tegninger der ville virke fornærmende på medlemmerne, disse tegninger bliver fjernet. Selvfølgelig bør man ikke udlevere personlige oplysninger til andre og der er hellere ikke nogen grund til at spamme andre medlemmer.

Du finder deres regler her:
http://sketchfu.com/profile/FU_MOD_SQUAD

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig så kunne du jo se på hvad der ligger af tegninger på siden, og det interessante er at du kan følge med i hvordan tegningen er blevet lavet. I videoen er der mulighed for selv at bestemme hastigheden på videoen du ser, 1-32 gange hastigheden, så der er mulighed for virkelig at følge med i hvordan vedkommende arbejder.

Det er gratis, der skal ikke downloades noget og værktøjet har du lige ved hånden, så det er egentlig bare om at komme i gang med at prøve om det er noget for dig.

Hvis det viser sig at du har talent for at tegne, eller bare har lysten til det, så kan det ende med at du bruger mange timer på denne side eller på andre tegneprogrammer. Hvis musen ender med at blive for tung at danse med, kan du selvfølgelig overveje at investere i en digitizer. Du kan se priser og udvalget ved EDB priser.  http://www.edbpriser.dk/

Så er der vist ikke andet end at ønske alle der har lyst til at prøve, god fornøjelse.

http://sketchfu.com/draw

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.