Tag din router med i lommen

Tag din router med i lommen

Ting og gadgets behøver ikke at være særligt store her i 2014. Vores smartphones, der ligger behageligt i lommen, har hestekræfter og kapacitet som svarer til bærbare computere, og digitale kameraer magter at fotografere i super kvalitet trods de beskedne størrelser. Jo, udviklingen inden for elektronik er enorm, og det gælder nu også på området for trådløse routere. D-Link har netop præsenteret en lille fiks ting, som både fungerer som trådløs router og ekstra oplader. Vidunderet hedder DIR-510L, og bag denne kryptiske form for navngivning gemmer sig en ganske interessant størrelse, som du lige bør overveje at indkøbe til din gadgetsamling.

D-Link DIR-510L vejer blot 154 gram, som vel ganske snert minder om vægten på en moderne smartphone. Med sådan en bandit i lommen eller i tasken har du pludselig meget nemmere ved at dele internetforbindelser og samtidig have en reserve ved hånden, hvis din smartphone er ved at løbe tør for strøm. Det kunne jo godt være at du har brug for lidt ekstra strøm, når du bevæger dig rundt i landskabet, hvor det kniber en anelse med stikkontakterne. Her kan D-Link DIR-510L hjælpe dig videre.

Den lille fikse trådløse router byder på små ekstra overraskelser. Du kan således koble en række forskellige enheder på dit trådløse netværk – dit personlige WIFI Hotspot – hvilket jo er særdeles smart, hvis du har lyst til at dele din telefons tethering med andre. Dette kan naturligvis også klares uden denne D-Link DIR-510L, me via et medfølgende USB-kabel kan du streame og dele dokumenter, billeder og digitale fotos med andre. Snildt og enkelt.

D-Link DIR-510L har den nyeste trådløse standard (802.11ac), som giver fortrinlig trådløs ydeevne og hurtig dataoverførsel. Routeren anvender dual band teknologi og er bagudkompatibel med ældre trådløse enheder. Hastigheden på 750 Mbps opnås ved at kombinere båndbredden på 2,4 GHz og 5 GHz båndene. Hvert frekvensbånd kan anvendes som en separat Wi-Fi-netværk. Det er også muligt at oprette et gæstenetværk til besøgende – så de har adgang til internettet, men ikke dit netværk. Et indbygget batteri i D-Link DIR-510L hjælper dig med at oplade apparater som smartphones, tablets og digitale kameraer. D-Link DIR-510L er beskeden i størrelsen. En højde på 14 cm, en bredde på cirka 6 cm og blot 16 mm dyb. Prisen ligger lige under de 900 kroner.

Se den transportable router her

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.