Tag den gratis løsning

Tag den gratis løsning

Hjemmesider behøver ikke at være fyldt med en masse viden for at være nyttige. Forstår du hvad jeg mener? Nå ikke, men lad mig give et konkret eksempel: en tilfældig fredag ved tastaturet, et blik på diverse nyhedssider og pludselig et link, som jeg syntes så interessant ud.

Et klik og så var jer: Getthefreeversion.com. Altså en hjemmeside der kort og godt siger: tag den gratis løsning. Så jeg kiggede lidt ekstra på sitet, der egentlig ikke indeholder de helt store guldkorn, hvis man bedømmer denne slags sites ud fra antal ord og lovprisninger. Og det hele er stillet meget pædagogisk op: man nævner software og prisen på denne. Samtidig henviser man til lignende software, der blot er gratis. Lad os se hvad sitet har af gode ideer til gratis software løsninger.

  • I stedet for Microsoft Office til 329 dollars, anbefales Libre Office.
  • I stedet for Windows 7 til 239 dollars, anbefales Ubuntu.
  • I stedet for kabel tv til 100 dollars om måneden, anbefales Miro (som ikke virker med en dansk IP adresse).
  • I stedet for Photoshop til 665 dollars, anbefales Gimp.
  • I stedet for Norton antivirus til 24 dollars, anbefales Essentials fra Microsoft.

Der er links der henviser til de gratis alternativer samt en masse links til andre sites i porteføljen. Det lugter langt væk af noget søgemaskineoptimering, men så længe det handler om gode råd til gratis penge, accepterer jeg naturligvis. Der er masser af friske muligheder for gratis løsninger.

www.getthefreeversion.com

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.