Tabt telefon i toilettet

Tabt telefon i toilettet

Ups! Nå, sådan kan det gå. Her sidder man og knevrer løs, mens man sidder på toilettet, og bedst som det går allerbedst, taber man telefonen direkte ned i kummen. Plask! En frisk undersøgelse fra bloggen Elektronista og Jabra, der blandt andet producerer headsets til smartphones, fortæller at 73 procent af 800 kvinder foretrækker en smartphones som bedste ven (læs: gadget). De anser en smartphone som den vigtigste gadget i hverdagen, og den bruges til både private ting, arbejde, sociale medier og underholdning. 18 procent af de adspurgte nævner computeren som den vigtigste ”gadget”, mens 8 procent nævner tablet.

Nu er det jo en headset-producent, der stiller spørgsmålene, og mange af kvinderne svarer, at de bruger kinden, hvis de skal snakke telefon uden at holde på den med hænderne. Det er naturligvis noget som Jabra er interesseret i at vide, for hvordan overbeviser man kvinder, at de naturligvis bør investere i et headset, når de skal snakke telefon uden brug af hænder. Og behovet er tilsyneladende til stede, idet mange kvinder foretager sig mange ting, mens de snakker løs i telefonen. Nogen gør rent, mens andre tager make up på. Og så er der dem, der passer toiletbesøget, mens samtalerne passes i bedste stil. Christiane Vejlø fra Elektronista, siger det lige ud:

– Undersøgelsen taler sit tydelige sprog. Kvinderne elsker deres mobile gadgets og vi lægger dem ikke fra os, bare fordi vi har andre opgaver. Det er en af grundene til at mobile accessories, som giver os mere fleksibilitet, er en af de helt stor trends, som vi lige nu ser boome i det digitale univers. Mere end hver tredje kvinde i undersøgelsen går på toilettet, mens de bruger mobilen.
Og det går somme tider galt, når kvinderne pludselig får for travlt, mens de sidder på toilettet. Hver tiende kvinde har prøvet at tabe mobilos ned i kummen. Et forsigtigt forslag herfra skal være, at kvinderne er mere påpasselige, når de ordner deres gøremål her, der og alle vegne.

Spørgsmålet er faktisk, om kvinder kan multitaske…

www.elektronista.dk

www.jabra.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.