Tabt hjemmeside koster kassen

Tabt hjemmeside koster kassen

I sidste uge skulle jeg vise en potentiel kunde, hvordan en webshop kan se ud, hvis den konstrueres i WordPress. Det kan WordPress nemlig også bruges til, så det var med optimisme, at jeg ville vise hende, hvordan webshoppen så ud.

Optimismen stoppede brat. Jeg kunne nemlig meget hurtigt konstatere, at webshoppen havde haft en ubuden gæst, og at vedkommende ikke havde haft gode tanker omkring besøget. Webshoppen var simpelt hen lagt ned. Intet fungerede, og allermest mindede det om en slagmark, hvor det hurtigt stod klart, at det ikke ville blive til en webshop med det samme.

I stedet fandt vi frem til en anden webshop, hvor vi gennemgik mulighederne, og jeg regner bestemt med at den potentielle kunde bliver til en ægte kunde. Nok om det – lad os i stedet fokusere på den fæle oplevelse: webshoppen der blev lagt ned.

Det ser mærkeligt ud

Efterfølgende kontaktede jeg ejeren af den hackede webshop. Hun kunne konstatere at webshoppen fra den ene dag til den anden pludselig havde set mærkelig ud. En ferie havde gjort at hun ikke havde været opmærksom på faresignaler, og det var faktisk først, da hun kom hjem fra ferie, at hun havde bemærket at det ”så lidt mærkeligt ud”.

Da hun samme dag modtog en e-mail fra en anonym person, vidste hun, at noget var ruskravende galt. Personen fortalte i helt rolige vendinger, at han havde hacket hendes hjemmeside, og at han sagtens kunne redde hjemmesiden. Det ville blot koste min kunde 1.500 euro i bitcoins. Altså omtrent 10.000 kroner for at få hjemmesiden op at stå igen.

Nu er situationen, at min kunde alligevel havde truffet en svær beslutning: at lukke sin webshop. Derfor kan man sige at hacket kom på et mindre ubelejligt tidspunkt. Min kunde var naturligvis helt klar i mælet omkring situationen, og naturligvis agtede hun ikke at betale fæhovedet de 1.500 euro.

Luk hjemmesiden, Allan

Luk hjemmesiden, Allan. Jeg har besluttet at droppe webshoppen, og jeg har allerede fundet et andet job, som jeg skal i gang med.

Så nu er webshoppen lukket ned, og det fæle fæhoved fik altså ikke sine 1.500 euro, som han ellers pønsede på. I min optik traf min kunde det rette valg ved ikke at betale ved kasse ét. Det kan nemlig hurtigt blive en glidebane, hvis disse hackere pludselig kan se easy money i at hacke og sende afpresninger til sagesløse hjemmeside-ejere.

Moralen med ovenstående er, at du skal passe godt på din hjemmeside. Betragt den som dit hjem, som man fysisk kan bryde ind i. Vær opmærksom på de ting, der foregår omkring hjemmet, og sørg for at holde vinduer og døre låst. Husk at tjekke din indboforsikring, så du er rimeligt dækket, hvis det alligevel går galt.

Dette bør du gøre

I overført betydning forsøger jeg at sige følgende:

Hold din hjemmeside opdateret på den tekniske side. En WordPress hjemmeside består af selve WordPress teknologien, de geniale plugins, der tilfører hjemmesiden funktionalitet samt temaer, som danner designet af hjemmesiden. Det er vigtigt at du hele tiden opdaterer disse 3 teknikker.

Tag en backup med jævne mellemrum. Hvis det skulle gå galt, er det altid rart med en backup i hånden. Du kan for eksempel bruge det gratis plugin Updraft Plus. Læs evt. min Sådan tager du backup.

Hvis du ikke lige synes at du selv skal tage backup af hjemmesiden, bør du undersøge om dit webhotel har en fiks ordning. Personligt ved jeg at Unoeuro giver mulighed for at rulle hjemmesiden tilbage, som den så ud for X antal dage siden. One.com har deres Backup & Restore, som jeg også anbefaler at du tilkøber, hvis du er kunde hos One.

Vær varsom med at klikke på obskure links, som du modtager på mail. Somme tider lokker de fæle hackere os over på hjemmesider, som ikke er gode for os, og inden vi får set os omkring, kan vi være landet på et sted, der kun vil os det skidt. Tænk dig altid godt om, inden du klikker løs.

Jeg kan hjælpe

Hvis du helst ikke vil stå for den tekniske del af hjemmesiden, kan du trække på min hjælp. Jeg tilbyder klippekort, som gør at vi aftaler hvor ofte jeg skal kigge forbi din hjemmeside og få den opdateret. Du kan også tegne en serviceaftale, hvor jeg med jævne mellemrum (2-4 gange om måneden) tjekker efter om der er opdateringer, der ligger klar. Gør der det, klarer jeg opdateringerne som en mis.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.