Tablets bruges også til nethandel

Tablets bruges også til nethandel

Normalerweise bruger jeg min pc eller Mac, når jeg handler varer på internettet. Nethandel er blevet nemt, og ofte sparer man både tid og penge ved at købe ind direkte via nettet. En ny undersøgelse fra Eniro viser, at flere og flere danskere bruger deres tablet, når de handler ind på nettet.

Faktisk fortæller en undersøgelse fra efteråret 2014, hvor over 2.000 personer deltog, at over en fjerdedel handler varer på nettet via deres tablets. Dette tal vidner om en tredobling på blot to år, når det altså handler om indkøb på nettet via tablets. Tablets er primært takket være de smarte iPads fra Apple blevet et folkeeje, og selv om Android vinder mere og mere ind, er tablets i manges verden synonymt med iPad. Brugervenligheden på iPad gør at flere og flere altså handler på nettet med deres tablet.

Når det handler om smartphones, er vi også blevet bedre til at handle ind på nettet med den smarte mobiltelefon, men tallet når ikke tablet-tallet til sokkeholderne. Ikke desto mindre sender det et signal til online shopejere om at få deres websites optimeret til mobile enheder. Dette gælder især hvis man har den ældre del af befolkningen som målgruppe. De ældre elsker åbenbart at misbruge kreditkortet foran deres tablet. Viser undersøgelsen altså, og de ældre er borgere mellem 56 og 75 år.

Hvilket apparat bruger du, når du handler på internettet?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.