Tablet til 999 kroner

Tablet til 999 kroner

iPad er tablet-dræberen over dem alle. Ganske vist arbejder Samsung på at forpurre denne suveræne placering på palmerne, men personligt har jeg endnu ikke haft fingrene i en tablet, der slår Apples iPad 2. Alternativerne har som regel Android installeret, og selv om jeg er voldsomt for begejstret for Android på min smartphone, er jeg ikke uvilkårligt imponeret over Android på tablets. Her finder jeg Apples system bedre. Det skyldes sikkert størrelsen på skærmen, samt den kendsgerning at iPad virker langt mere blød og ”smooth” end konkurrenterne. Nu dukker en mulig konkurrent op: en tablet til under tusind kroner.

Det er en kineser ved navn TabOne, som kommer i to versioner. Den billige koster blot 999 kroner, mens storebroderen koster 1699 kroner. Lad os kaste et blik på den mindste først. Her er der tale om en tablet med en skærm på 7 tommer samt indbygget kamera. Hukommelsen er på 16 GB, og den lander på markedet med Android 4.0. Se, det lyder jo ret interessant. Den større model er på 9 tommer. Her er der lagt 32 GB hukommelse ind på tabletten, og denne har naturligvis også indbygget kamera.

Modellerne leveres med ekstraudstyr inkluderet i prisen. Det er for eksempel Etui med bordholder, HDMI kabel og høretelefoner. Med HDMI kablet kan du koble tabletten til dit tv, og så har du pæn adgang til mange af internettets herligheder direkte på dit fjernsyn. TabOne sælges i Danmark under firmaet Jecopix, der blev etableret i 2011. Jeg har ikke haft en TabOne i hænderne, så artiklen her er skrevet med baggrund i en pressemeddelelse. Jecopix skal være velkommen til at sende mig et testeksemplar i skarp duel mod husets iPad 2. Jeg tvivler på at kineseren undgår at blive en fuser… Køber du én?

www.jecopix.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.