Syv ærværdige fredagslinks

Syv ærværdige fredagslinks

Her på indgangen til december bringer vi 7 fredagslinks, som m.b.petersen fra forummet står bag. Tusind tak for bidraget, MB! Hvis du er nysgerrig nok og klikker på disse links, lander du for eksempel på websteder, der handler om armbånd, musik, behagelige dufte, hjertestartere, mystisk bryghus, nødhjælp i form af en ged samt hengemte bøger.
 
www.survivalcords.dk/survivalskills/jaeger-armbandet: Her er et armbånd til Frilufts-Mennesket, Ekstremsports Udøveren, Dykkeren, Bjergbestigeren, Skydiveren og i det hele taget Eventyren
 
www.wowhd.dk: Køb cd’er til 99 kroner til jul og julegaver
 
www.cheapsmells.com: Køb behagelige duftegaver til din mand/kone
 
www.hjertestarter.dk: Nu kan alle i Danmark se, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret. Siden 2010 har landets vagtcentraler haft adgang til systemet, så de kan henvise til den nærmeste, når du ringer 112 (håber ikke I brug for den)
 
www.pladderballebryghus.dk: Pladderballe Bryghus er det afgørende, at det dejlige øl kan købes til en overkommelig pris. Derfor kan du i Kvickly, Superbrugsen, Dagli-Brugsen og Fakta finde øllet til priser, der ligger langt under, hvad du ellers skal give for mikrobryg.
 
http://giv-en-ged.noedhjaelp.dk: Når du køber en gave, får du den ikke med posten. Du får et gavekort med et billede af gaven, som du kan give til en du holder af eller beholde selv.

www.ilab.org: Her er de bøger som du ikke har kunnet finde!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.