Synes ikke godt om i Facebook

Synes ikke godt om i Facebook

Er du en af rødderne på Facebook? Så kender du alt for godt den detalje, som hedder “Synes godt om” i det sociale medie. For ikke-Facebook’ere kan det kort forklares på den måde, at man er i stand til at kommentere andre medlemmers gøren og laden i Facebook. Forestil dig at en af vennerne udtrykker glæde over forfremmelse mens en anden ven lægger billeder fra ferien op på Facebook. Endelig er der en ven, som offentliggør et godt link. Hertil har du den mulighed at du med et klik på en “knap” kan tilkendegive, at du synes godt om det – altså at du “bakker vennen op”. Nogen savner dog den omvendte mulighed: at man kan udtrykke, at man IKKE synes om det. Der er nu en uofficiel måde at gøre det på.

Det skal gøres i browseren Firefox, og du skal hente en extension, som naturligvis er helt gratis. En fransk udvikler har nemlig udfærdiget en “Dislike-knap”, som altså medfører at du udtrykker din ikke så positive stemning, hvis du klikker på den. Det skal siges at Dislike-mekanismen drives på franskmandens egen server, og at det kræver at dine venner også skal have denne extension installeret for at se, hvis du “disliker” noget som helst.

Hvis du ønsker at hente denne extension, kan det gøres via https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/47023 men husk at gøre det i din Firefox.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.