Swine

Swine

Det er ikke for at fornærme nogen, at denne overskrift er anvendt. Det handler bare om det vi alle holder af, nemlig et gratis spil. Spillet S.W.I. N.E. var fremme i 2001 og måske er det for at gøde kundeunderlaget, at dette spil nu kan hentes gratis på nettet og endda helt lovligt. Jeg fandt spillet ved Gamer’s Hell og det ser yderst interessant ud.

Jeg tænkte at der ville være interesse for lidt gratis tidsfordriv, så spillet er kun blevet afprøvet en smule, inden jeg skriver dette her. Spillet hentes som en zip-fil, der skal pakkes ud før det kan installeres. Filen fylder 751 MB og skal så pakkes ud, det vil sige at du – inden du overhovedet kan begynde installationen – har et forbrug på over 1,5 GB på din harddisk. Efter endt installation kan zipfilen og den udpakkede fil fjernes, hvilket giver lidt pladsbesparelse.

Der er mulighed for at spille mod vennerne på nettet via en server som en af deltagerne skal oprette, og der er ligeledes mulighed for en lille LAN-kamp, og hvis du ikke har mulighed for nogen af delene kan du spille det som singleplayer.

Mit korte indtryk af spillet er at det har en udmærket grafik og minder lidt om klassiske strategispil.
Det eneste der var lidt irriterende var, at jeg sommetider kunne høre lyd i starten af spillet men ikke fik noget billede. Det blev så klaret med et klik på venstre musetast.

Du kan jo se om ”det er dig” ved at prøve singleplayerdelen, og så må du så vælge om du er kanin eller svin.

Hent spillet via Gamer’s Hell: www.gamershell.com/download_11942.shtml

Kan også hentes fra spillets udviklere (langsom hjemmeside: www.stormregion.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.