SugarSync – gem filer på nettet

SugarSync – gem filer på nettet

De fleste nettipsere kender nok Dropbox, som jeg selv vil anbefale til enhver. SugarSync er et synkroniserings/backup/share-værktøj meget lig Dropbox. Men på nogle områder er SugarSync bedre og på andre områder ikke. Men det afhænger ikke mindst af ens behov. Begge tilbyder 2 GB gratis plads, som kan forøges bl.a. ved at invitere flere brugere. Men ved at have både SugarSync og Dropbox får du samlet minimum 4 GB gratis plads. Så hvorfor ikke?

Til forskel fra Dropbox kan SugarSync også bruges til iPhone, BlackBerry, Windows Mobile og Android. Så 1 – 0 til SugarSync! Desuden: når du ændrer en mappe på din pc, som også er på SugarSync, synkroniseres mappen automatisk, uden du behøver at kopiere manuelt, som du skal med Dropbox. 2 – 0 til SugarSync. Og du vælger selv hvilke mapper. 3 – 0. Men du kan kun gøre det med 2 pc’er i gratisversionen. Så 3 -1.

Slet den magiske brevkasse
Et andet minus er, at SugarSync endnu ikke er til Linux. “Kun” til Winsløv og Mac’eren. 3 – 2. Det er på vej, men altså ikke li’e-nux ; )
I udseende er SugarSync sæføli forskellig fra Dropbox. Om det er værre eller bedre, får du selv bedømme. Smag og behag.

Når du har downloadet SugarSync og kigget det efter i sømmene, kan du roligt slette indholdet i den medfølgende Magic Briefcase og skaffe dig lidt mere plads. Bortset fra et par PDF’er med instruktioner, som du måske bør have i baghånden, rummer denne “magiske brevkasse” kun nogle, i mine øjne, ligegyldige musik- og billedeksempler. Det fylder bare – så cerut med det!

Sugarsync fornøjer

Nu kunne jeg skrive stolpe op og stolpe ned om, hvordan du skal gøre dit og dat med SugarSync. Men nullas – jeg VIL ikke! Jeg vil heller ikke lære dig at cykle. Så jeg slipper stangen om lidt, og så må du selv finde balancen. Iøvrigt står der i de følgende link sikkert langt mere om det, end du strengt taget behøver. Læs det grundigt og leg dig frem. Øvelse gør mester.

Jeg er ikke i tvivl om, at du vil få fornøjelse af Sugarsync. Og bliver du rigtigt glad for den, kan du jo få meget mere plads, men det koster altså klejner!

Dette er den side, hvor jeg først stiftede bekendtskab med SugarSync: http://www.addictivetips.com/windows-tips/shoot-out-dropbox-vs-sugarsync/

Her en side, hvor SugarSync også sammenlignes med Dropbox. Meget instruktiv: http://www.makeuseof.com/tag/sugarsync-vs-dropbox-the-battle-of-the-cloud-storage-titans/

SugarSyncs egen hjemmeside: https://www.sugarsync.com

Og så til rosinen i pølseenden. Direkte download: http://www.sugarsync.com/downloads/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.