Strømforsyninger til bærbare computere

Strømforsyninger til bærbare computere

Mange kender til problematikken, når det handler om strøm til den bærbare pc: man er nødt til at slæbe strømforsyningen med frem og tilbage fra job/skole til hjem, for batterilevetiden på mange laptops er stadig så beskeden, at man nemt løber tør for strøm. Denne artikel forfattes på en Dell bærbar med en 17 tommer stor skærm. Det er en ret tung fætter at slæbe rundt på. Desuden er strømforsyningen også lidt af en børste, så når mekanikken er puttet i min pc-taske, vejer det hele godt til på min trætte ryg. Her ville det være rart hvis man kunne minimere vægten i rygsækken, for eksempel ved at lade strømforsyningen blive tilbage på jobbet og så bruge en ekstra én derhjemme.

Sandberg har netop i en pressemeddelelse ladet fortælle, at de er klar med hjælpende strøm til lidelsesfæller som undertegnede. Der er tale om såkaldt universelle strømforsyninger, som passer til de fleste bærbare pc’er. Der er nemlig to forskellige versioner af strømforsyningen fra Sandberg, som fås til både bil og hjem. De leveres med en række bits, som passer til mange forskellige bærbare modeller.  Tre af produkterne har intelligente bits. Det betyder, at hver bit indeholder en kodning af den tilsvarende spænding, så risikoen for fejltilslutning er minimeret. I den store model for laptops og 230V, er der i stedet et display, så man digitalt kan indstille den ønskede spænding.

Der er fem års garanti på strømforsyningerne. Prisen for Sandbergs strømforsyninger starter på 269 kroner – altså billigere end de originale strømforsyninger.

www.sandberg.it/products.aspx?id=6&subid=86

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.