Stråling fra mobiltelefoner

Stråling fra mobiltelefoner

Selv om der ikke er nogen videnskabelig bevis for, at strålinger fra mobiltelefoner kan medvirke til hjerneskader eller andre sundhedsskadelige sygdomme, ser det nu ud til at byrådet i San Francisco debatterer om de vil forlange at sælgere af mobiltelefoner  i byen fremlægger beviser på, hvor høj en stråling de forskellige modeller har.

På forkant med udviklingen
San Francisco var den første amerikanske by der forbød plastik indkøbsposer og brug af kemikalier kaldet phthalater i børns legetøj.

En beslutning i byrådet angående mobiltelefon vil kunne få vidtrækkende konsekvenser, da det før et sket at lovforslag, der er vedtaget i byrådet er blevet vedtaget som lov i andre delstater.

Kommentar:
Personlig tror jeg der er en sammenhæng mellem brug af mobiltelefoner og hjerneskader, det er den eneste logiske forklaring på, hvorfor ellers normalt fungerende mennesker pludselig har behov for at tale i mobiltelefon eller sende SMS, mens de kører bil og udsætter andre for fare, da det er bevist at førere af biler der sender en SMS er farligere for medtrafikanterne end en spirituspåvirket fører.

http://www.chicagotribune.com/news/chi-tc-nw-cell-radiation-1225dec26,0,200178.story

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.