Støj i åbne kontorer

Støj i åbne kontorer

Hvad stiller man op, hvis man oplever støj i åbne kontorer? Disse åbne kontorer er jo ganske udbredt mange steder, og folk sidder stort set på lårene af hinanden, mens de skal forsøge at arbejde nogenlunde seriøst. Tag eksempelvis landets undervisere, som næsten med ét pludselig skal forberede sig på skolerne under forhold, som bestemt ikke er optimale i forhold til en koncentreret form for fordybelse. Mange undervisere drager paralleller omkring deres forhold til den fortravlede banegård.

Personligt har jeg det rigtigt skidt med at sidde og forberede god it undervisning, hvis der er for meget støj omkring mig. Nogle kolleger fortæller lystige historier, mens andre besvarer deres telefonopkald. Så er der naturligvis tidspunkter, hvor man bliver forstyrret af gode spørgsmål – enten af personer i lokalet eller af mennesker i den anden ende af telefonen. Jabra udsender nu en lækker headset serie, som er i stand til at udelukke omgivende støj. Serien hedder Jabra Evolve.

Headset lukker støj ude

Det labre ved denne serie er, at disse headsets er i stand til at lukke forstyrrende lyde fra omgivelserne ude. De lukker sig nemlig tæt om ørerne og selv om man har sådan et headset på et stykke tid, bevares komforten. Men aktiv støjdæmpning er desuden indbygget. Den kaldes også for ANC, og den fjerner al baggrundsstøj ved hjælp af lydbølger. Headsets er udstyret med røde lys-indikatorer, der markerer, at man er optaget i en telefon samtale og en medhørs-funktion, der lukker lyden ind, så man ikke behøver at tage headsettet af for at tale med sidemanden, hvis det bliver nødvendigt.

Jabra Evolve indeholder fem forskellige produkter med indbygget Bluetooth eller et 3,5 mm jackstik til brug med mobile enheder. Du kan dog også koble disse headsets til en computer via det medfølgende USB stik. Priserne afhænger af produktet. Tjek det ud på nettet!

Link: Jabra Evolve

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.