Spar penge på sko og tøj

Spar penge på sko og tøj

Nettet er uden diskussion blevet det medie, som befolkningen tager i nrug, hvis de er på jagt efter gode tilbud. Selvfølgelig kaster mange et blik i reklamestakken, som invaderer os i weekenden, men internettets muligheder for prissammenligninger gør det nemt og hurtigt at finde det bedste tilbud i Cyberspace. Vi risikerer at detailhandlen i byerne dør, hvis vi udelukkende handler på nettet, men det er en problemstilling som de fysiske butikker må forholde sig til, hvis de skal overleve. Nå, der findes et hav af sites, hvor man kan sammenligne priser på køleskabe, computere, fjernsyn, webhoteller, mobiltelefoner und so weiter, og nu dukker endnu et prissammenligningssted op. Det hedder Nedsat.

 

Nedsat.dk overvåger en række netbutikkers priser på varer, og når kunder kan spare mindst 30 procent på en given vare, dukker den op i Nedsats prisoversigt og søgefunktion. Det betyder at hvis du er ude efter et par Nike sko på tilbud, kan du tjekke Nedsat og se, om sitet har registreret gode tilbud, i stedet for at du selv skal bruge tid på detektivarbejdet. Priserne hentes fra de største netbutikker i Danmark, men også mindre netbutikker indgår i oversigten på Nedsat. I øjeblikket er det primært tøj og udstyr til hjemmet, der er indholdet på Nedsat, men på sigt kunne man godt forestille sig at varer som rejser, elektronik, musik og film bliver en del af indholdet.

En undersøgelse fra Dansk e-handelsanalyse viser i øvrigt, at to ud af tre kunder i en fysisk butik startede med at gå på nettet og tjekke varer og priser ud, inden de foretager købet.

www.nedsat.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.