Sony undersøges

Sony undersøges

Fra tid til anden kommer de store firmaer i myndighedernes søgelys af forskellige grunde.
Denne gang er det Sony Optiarc America, der har fået de amerikanske antitrust myndigheders fulde bevågenhed.  Sony Optiarc America er leverandør af optiske drev til at læse og brænde DVD, CD og Blu-ray skiver.

Det amerikanske justitsministerium har sendt firmaet en stævning og en talsmand fra Sony skal i en meddelelse have udtalt, at der muligvis var andre lande der så nærmere på konkurrencen inden for det område. Der er ikke kommet ret meget mere frem, men det er ikke første gang et af de multinationale It-firmaer bliver undersøgt nærmere.

Blandt andet er der Microsoft, der næsten bliver undersøgt og sagsøgt pr. automatik. Google er blevet det på grund af nogle handler og aftaler med andre firmaer. Apple havde en overgang den norske ombudsmand i nakken på grund af iTunes, og så var der lige det med  Intel,  der blev undersøgt på grund af nogle mulige eksklusivaftaler med computerleverandører.

http://www.itpro.co.uk/616738/antitrust-watchdog-probes-sonys-optical-drives

Firmaet der undersøges
http://www.sony-optiarc.us/

Kommentar:
Det er lidt svært lige at gennemskue hvad der er årsagen til stævningen , for hvis man som almindelig bruger er ude og købe en DVD/CD brænder, så har man i lang tid kunne få dem til en rimelig pris.

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.