Søgemaskine: gratis programmer

Søgemaskine: gratis programmer

Downloadfeberen ramte danskerne og resten af verden, da internethastighederne steg. Da jeg i sin tid startede med mit 28.8 modem, kunne jeg sagtens holde downloadhysteriet i skak, men med bredbånd, kabel og hvad man ellers har af internetopkobling, skete der ting og sager. I dag er mange helt pjattede med at downloade. Mystikken er imidlertid stadig til stede, for hvor finder man de gratis programmer. Nettet er jo stort.

Gratis vareprøver
Hidtil har jeg afsøgt mange sites for at finde godbidder, men så faldt jeg over denne tjekkiske søgemaskine (på engelsk), som er glimrende, når jeg skal søge efter gratis programmer – eller freeware på godt dansk. Søgemaskinen hedder Prospector, og den har et søgefelt på bedste Google-maner. Desuden har den et indeks, som muligvis gør eftersøgningen efter det ultimative gratisprogram nemmere.

Prospector giver desuden links til andre gratis sager på nettet. Dette indbefatter for eksempel gratis vareprøver, gratis netservices, konkurrencer og andet, som kan medføre gratis varer i postkassen. Hertil skal jeg straks sige, at jeg ikke har afprøvet denne del af sitet. Det interesserer mig nemlig ikke en døjt. Skal der falde en dråbe malurt i bægeret, må det blive at hjemmesiden tilsyneladende ikke holdes helt opdateret. Og det er en skam, for ideen er ganske god.

www.prospector.cz

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.