Sms rekord

Sms rekord

Imponerende. Når børn og unge mennesker går til vaflerne på mobilens tastatur, spørger jeg somme tider mig selv, om de overhovedet når at læse det de selv skriver. Det går nemlig vanvittigt stærkt, når den ene sms efter den anden skrives på det minimale tastatur. En ny mobiltjeneste forsøger nu at udfordre og friste de unge. Hvis de er hurtige nok på tasterne, vanker der nemlig præmier. Det sker via Smsrecords.dk hvorfra du henter et lille program til mobiltelefonen.

Programmet er gratis, og eneste udgift i forbindelse med deltagelse i konkurrencen er sms-taksten til mobilselskabet, og firmaet bag Smsrecords.dk understreger, at der ikke er skjulte afgifter eller gebyrer i forbindelse med systemet. Du skal dog være opmærksom på, at mange forsøg altså kan koste dyrt afhængig af taksten pr. sms. Og hvad er det så du skal skrive for at deltage i konkurrencen om præmierne?

Teksterne, der dystes i, er meget varierede. Der er både små, skøre eller sjove sætninger, ordsprog, talemåder, kendte slogans eller finurlige og indviklede tekster, som det tager ekstra lang tid at skrive. Den hurtigste på tasterne vinder typisk spilkonsol, biografbilletter, slik og andre fornøjeligheder. Der er dog også præmier til andre end lige de hurtige. Deltagere, som ikke er så hurtige på tasterne, kan deltage i Bulls Eye konkurrencerne, hvor du skal være god til at ramme en bestemt tid.

Læserne her på Nettips.dk skal ikke snydes for nogle af de tekster, der skal tastes ind på mobilos. Så kan du jo forsøge dig ad, inden du måske henter programmet ned til mobiltelefonen.

Tekst på sekunder
”it på smsrecords”. Rekord: 3,385 sekunder
”smsRECORDS på Facebook”: Rekord: 3,906 sekunder
” Jeg er for super sej”: Rekord: 2,682 sekunder
”The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a hudu”. Rekord: 35,135 sekunder

www.smsrecords.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.