Smartphone tåler tæsk

Smartphone tåler tæsk

En af tidens plager er smartphones. Vi er mange, som ikke kan undvære dem, og de følger os snart overalt, i tykt og tyndt. En af ulemperne ved sådanne apparater er ifølge nogen, at mennesket aldrig har fri. Sådan ser jeg nu ikke på det. Jeg nyder min frihed med telefonen i lommen, og den tid jeg ofte spildte foran computerskærmen er nu reduceret, fordi jeg har min mail på mig. Der er dog en svaghed ved de smarte mobiltelefoner: de kan være noget så skrøbelige.

Et lille bitte øjebliks uforsigtighed, og så ligger telefonen på gulvet. Måske smadret i tusind bitar. Hvis det er dette skrækscenarie, der afholder dig fra at købe en smartphone, bør du lige kaste et blik på denne spritnye Cat B15.

Det skulle efter sigende være en af de mest robuste smartphones på markedet i dag. Du kan tabe telefonen fra næsten to meters højde uden at den tager skade. Du kan smide den i 1 meter dybt vand i en halv time, uden at den går i stykker. Desuden kan du stå med sjaskvåde fingre og betjene telefonen på en 4 tommer stor touchscreen. Cat B15 er naturligvis støvtæt og stærk over for ridser. Der er med andre ord tale om en ganske hårdfør telefon, der kan klare lidt af hvert, og hvis tallene taler sandt bør det være et oplagt emne til eksempelvis håndværkere, som ofte går hårdt til værks i dagligdagen. Den er dog også velegnet til fx aktive sportsfolk, som lever et actionfyldt sportsliv. Den nye smartphone er beskyttet med sølvanodiseret aluminium og støddæmpende gummi.

Cat B15 er en Android telefon med version 4.1. Den vejer 170 gram men har blot 4 GB RAM. Kameraet er på 5 Megapixels, og hvis du snakker meget, kan den holde til godt 9 timers uafbrudt tale, inden den atter skal lades op. Prisen er sat til 329 euro, altså lige omkring 2.500 kroner.

www.catphones.com

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.