Slut med gratis nyheder?

Slut med gratis nyheder?

Tidligere på måneden har Rupert Murdoch, der er boss ved News Corporation, som ejer flere aviser og TV stationer, udtalt at han var træt af sites som Google News, som han mente snyltede på aviserne. Det rejser så spørgsmålet, om det vil give aviserne en finansiel gevinst, ved  at de blokere for sider som Google News og NewsNow, da de derved også risikere at miste mange læsere,

Faldende indtægter
Aviser kæmper med både faldene abonnement tal og faldende reklameindtægter verden over og det har i længere tid været ventet at der ville komme et eller andet udspil fra avisernes side.

I England ser det nu ud til at de gratis tider er ved at være et overstået kapitel.
The Johnston Press ,som ejer mere end 300 aviser , skulle ifølge BBC nu være på vej med en ordning, der kræver at brugerne af bestemte webtjenester skal betale 5 pund for et 3 måneders abonnement, hvis de vil læse artiklerne i den fulde længde.

Kommentar:
Der er nok ingen tvivl om at mange aviser kæmper en hård kamp for at overleve, men det er tvivlsomt om internetbrugerne, der har vænnet sig til at få serveret nyhederne gratis, vil gå med til at betale.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8385342.stm

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.