Slut med gratis film på nettet?

Slut med gratis film på nettet?

Lige som så mange andre websider er Hulu en hjemmeside, der er forbeholdt det amerikanske marked. På Hulu kan man se gratis reklamefinansierede film og serier, og det er ikke er muligt at fjerne reklamerne. Det der kan være interessant for den europæiske internetbruger, er en udmelding fra formanden for News Coporation, nemlig at Hulu brugerne sandsynligvis vil kunne komme til at betale for noget af indholdet  på siden i 2010.

Hulu ejes i fællesskab af News. Corp., Disney og NBCU. Flere mener at Hulu blev startet som en del af et alternativ til iTunes efter en strid mellem Apple iTunes og NBC.

Hulu er ikke ene om at have problemer med indtjeningen , for YouTube, FaceBook og Twitter er nogle af de mest  populære sider på nettet, men det ser det ud til, at de også har svært at finde en måde at tjene penge på, så noget kunne tyde på at flere firmaer mener, at den eneste rigtige vej for dem er en eller anden form for abonnement for at benytte deres service.
http://www.macobserver.com/tmo/article/news_corp._exec_hulu_to_charge_in_2010/?utm_campaign=feature

Vi har tidligere omtalt den aftale som Google ifølge Techcrunch skulle have fået i stand med flere pladeselskaber samt Lulu og iLike. Ilike ejes af News. Corp.
http://www.nettips.dk/news/400-konkurrent-til-itunes.html

Kommentar:
Da  iLike som nævnt er ejet af News.Corp., der blandt andet også har kaldt Google for ”gratister” i forbindelse med Googles nyhedsformidling, vil det ikke undre mig,  hvis Googles nye service på et eller andet tidspunkt ender med at blive en eller anden form for betalt underholdningskanal på nettet. Pladeselskaberne, Google og i særdeleshed News.Corp. vil tjene penge, og et eller andet sted skal pengene jo komme fra.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.