Slette konto hos Facebook?

Slette konto hos Facebook?

Overvejer du at slette konto på Facebook? Er du træt af at have en ligegyldig profil på Facebook? Sidder du i saksen: man har tilmeldt sig på en eller anden website, og nu ønsker man at forlade stedet. Problemet er blot at finde ud af hvordan man slipper ud af kløerne på pågældende website. Det kræver nemlig af og til, at man forstår at finde stedet på websitet, hvor man kan melde sig ud – uden problemer. Tag for eksempel Facebook eller Twitter. Disse sociale sites er jo ikke ligefrem overklistret med “skilte eller bannere”, der råber: – Klik her for at melde dig ud! Derfor kræver det en god portion research at finde stedet/formularen, hvor man nemt foretager en afmeldelse.

Slet din Facebook konto

Det er du ikke den første, som har savnet. Derfor er det en fin fidus at besøge webstedet DeleteYourAccount. Ikke fordi man kan så meget på den hjemmeside. Dens eneste formål er egentlig at hjælpe os netsurfere med at finde udvejen af forskellige services på nettet: Du kan nemt slette din konto hos Facebook, Twitter, Digg, Hotmail, Google, Wikipedia eller hvad man nu har involveret sig i. Og ønsker at forlade. Ved at bruge hjemmesidens indbyggede søgeboks finder man hurtigt frem til, hvordan man får meldt sig ud.

Desværre er DeleteYourAccount ikke helt opdateret. Jeg forsøgte at bruge sidens forslag til udmeldelse hos Yahoo. Da jeg fulgte DeleteYourAccounts link, viste det sig at Yahoo havde ændret på hjemmesiden: linket virkede ikke. Men jeg er sikker på at glæden ved en webside som DeleteYourAccount nok skal vokse i fremtiden. Vi netsurfere har somme tider for travlt med at melde os ind her og der, og så glemmer vi at læse det, som står med småt. Derfor er DeleteYourAccount formentlig en hjemmeside, jeg vender tilbage til – ved lejlighed. Facebook hades og elskes af mange, og for de som hader Facebook og som ønsker at slette deres Facebook konto og profil, er der hjælp at hente hos DeleteYourAccounts.

www.deleteyouraccount.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.