Slette internetspor på din pc?

Slette internetspor på din pc?

Hvis du somme tider har behov for at fjerne de spor på din pc, som du efterlader dig, når du surfer på nettet, er der visse ting der skal gøres. De fleste surfere bruger stadig Internet Explorer, og ved at klikke på Sikkerhed > Slet browserdata har man mulighed for at slette diverse ting og sager, blandt andet Cookies og Oversigt. Problemet er blot at dit styresystem højst sandsynligt gemmer disse spor på en eller anden facon. Hvis du derfor ønsker at foretage en dybere rengøring, er der andre måder at slette internetspor på.

Personligt anvender jeg gratisprogrammet CCleaner med stor fornøjelse. CCleaner magter virkelig at rydde ordentligt op på computeren. Programmet er i stand til at finde og slette unødige data, der måtte ligge på din harddisk, og man kan være forvisset om, at CCleaner nok skal gøre det, som programmet bliver bedt om. Hvis man synes det er lidt bøvlet at starte CCleaner op hver gang man ønsker en oprydning, kan programmet indstilles til at rense harddisken ved opstart.

CCleaner fås i en dansk version, og det er et brugervenligt stykke software. Bemærk at programmet virkelig går i dybden med sagerne, og så tjek efter en ekstra gang, når CCleaner viser de filer og mapper som sendes til de evige jagtmarker ved rensningen.

www.piriform.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.