Slet dine Facebook søgninger

Slet dine Facebook søgninger

Hvis du hører til en af de mange mennesker, som er på Facebook, kan du roligt læse videre. Jeg vil nemlig fortælle dig, at du lige bør tjekke nogle af de ting, som du har foretaget dig på Facebook det seneste stykke tid. Hvis du er Facebook-hader, kan du stoppe læsningen her og eventuelt vende tilbage til forsiden og vælge en af de andre historier her på Nettips. Facebook er jo blevet en del af den omgivende verden, og man kan næsten sige at man enten er for eller imod. Det er sjældent at man møder nogen midt imellem… Nå, denne artikel handler om at dine handlinger på Facebook gemmes i en aktivitetslog. I denne aktivitetslog kan du aflæse en masse spændende ting om din gøren og laden på Facebook, og det kan jo være, at du har lyst til at rydde en smule op i aktiviteterne. På den måde kan du skjule eventuelle stalker-forsøg plus diverse.

 

Hvis du logger ind på Facebook, har du mulighed for at klikke på et lille tandhjul øverst til højre. Her kan du en masse ting med din Facebook konto. Du kan blandt andet administrere sider, oprette annoncer, administrere apps og tjekke alle dine private indstillinger. Du kan dog også tilgå en spændende aktivitetslog, som sikkert er helt ny for de fleste. Aktivitetsloggen viser groft sagt alle de ting som du aktivt har foretaget dig på Facebook. Og det er sikkert ikke så lidt. Faktisk blev jeg lidt overrasket over at jeg kunne gense opslag og statusopdateringer fra januar 2008, hvor jeg havde travlt med at finde venner på Facebook.

I denne spændende aktivitetslog kan du for eksempel se når du er blevet tagget i et indlæg og hvornår du har lagt billeder på din profil. Men du kan altså også få en oversigt over de søgninger, du har foretaget på Facebook. Hvis du er i aktivitetsloggen og fokuserer på Billeder, ser du en FLERE-mulighed. Klik på den og bemærk en stribe muligheder der toner frem. Der er blandt andet en mulighed, der hedder Søg. Prøv at klikke på den!

Her får du nu en komplet oversigt over de personer, grupper, sider og andet som du har søgt efter i tidens løb. Dog kunne jeg kun få adgang til søgninger siden december 2013. I denne oversigt ser du altså de søgninger som du har foretaget og bemærk at det kun er dig, der har adgang til denne oversigt. Nu kan det imidlertid godt være at du ønsker at slette denne søgehistorik fra aktivitetsloggen? Det gør du nemmest ved at klikke på Ryd søgninger oppe til højre lige over oversigten.

God arbejdslyst med oprydning og granskning af gamle søgninger!

www.facebook.com

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.