Slå telt op med YouTube

Slå telt op med YouTube

Står du og skal slå telt op? Har du smidt instruktionen væk, og er du midt på herrens mark? Det kan nemlig være en gruopvækkende oplevelse at skulle slå telt op uden at have manualen eller instruktionerne ved sin side, når mere eller mindre komplicerede telte skal slås op. Det oplevede familien for kort tid siden, da vi deltog i den hyggelige Skarø Festival.

Vi havde lånt et 9 personers telt af svogeren og svigerinden, og da vi skulle slå teltet op på Skarø, var det vores debut. Heldigvis var der en form for instruktion i teltposen, men der var ikke tale om logisk instruktion. Det lykkedes dog at få sat teltet op i løbet af en times tid.

Heldigvis begynder flere og flere producenter at lægge videoer op på YouTube, hvor de viser hvordan et produkt samles, splittes ad, rengøres eller hvad ved jeg. Jeg brugte det i sin tid, da jeg skulle have gode fif til min golfvogn Clickgear, og nu er outdoorproducenten Nordisk ude i samme ærinde: at producere og publicere små videoklip på YouTube, hvor man blandt andet kan se hvordan man slår deres telte op. Disse videoklip kan ses på din smartphone, hvis der ellers er dækning i det område du befinder dig. En QRkode gør det nemt for dig at scanne dig frem til videoklippet, så du ikke behøver at søge efter det.

– Vi gør meget ud af at vores telte er intuitive og nemme at slå op, men det kan jo drille den første gang – eller der kan være en byge på vej, så man gerne vil være sikker på at få teltet op i en fart. Derfor har vi lavet instruktionsvideoerne. Vi vil jo gerne have, at alle får en god oplevelse og en god tur i vores telte, siger Erik Møller, direktør i Nordisk.

www.youtube.com/nordiskco

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.